Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε πως ο Κουράκος αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται ο χειρότερος από όλους. 

Τελικά καλά έκανε το Twitter και τον έβριζε! Ε μα πια!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δύο οι χωρισμοί που έρχονται και θα σοκάρουν

Ο Κουράκος μετά την σύλληψη της Αθηνάς έδειξε και στην Μάνη αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, το σκληρό του πρόσωπο. Στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, όταν πήρε σε μήνυμα τα αποτελέσματα του τεστ DNA, χωρίς δεύτερη σκέψη βγάζει την Αθηνά εκτός δεξίωσης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εραστές και η μαφία αλλάζουν τα πάντα

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Κουράκος-

Μπορεί η Αθηνά να του έλεγε πως είναι αθώα, όμως ο Κουράκος δεν τήρησε κανένα πρωτόκολλο. Την συλλαμβάνει και της περνάει χειροπέδες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καλεσμένων και μάλιστα φωνάζει σε όλους πως ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της Αθηνάς αλλά εραστής της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές στο δεύτερο κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Μαργαρίτα που ήξερε εξαρχής την αλήθεια, χλομιάζει. Έκτοτε ο Κουράκος αλλάζει χαρακτήρα. Βλέπουμε πως σταματάει να είναι ένας αστυνομικός που προσπαθεί απλά να κάνει καλά την δουλειά του. Καταχράται εξουσία και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να μπει ο ένοχος στην φυλακή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου

Όταν όμως προσπαθείς να κλείσεις τον ένοχο μέσα, χωρίς να τηρείς τα πρωτόκολλα, τότε δεν το κάνεις για το καλό της κοινωνίας αλλά για την προσωπική σου ικανοποίηση. Παράλληλα ο χαρακτήρας του αλλάζει και με την Ιουλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα βασανίζει την Αθηνά στις φυλακές

Γίνεται ολοένα και πιο κτητικός ενώ δεν σέβεται καθόλου την επιλογή της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική. Επιβάλλει τα θέλω του, γίνεται απόμακρος και οδηγεί την Ιουλία στο να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει διαζύγιο.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close