Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού όταν η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της. 

Βάνα πείραξες την ΚΟΥΙΝ μας και νομίζουμε ότι ξεπέρασες κάθε όριο!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές στο δεύτερο κύκλο

Η Αθηνά κατηγορείται για την δολοφονία του Δημήτρη και ο Κουράκος την έκλεισε στην φυλακή. Μετά την σύλληψη της Αθηνάς – εκτός από το Twitter που έγινε έξαλλο – η Μάνη διχάζεται. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να προστατεύσει την Μαρία από αυτό το νέο, όμως η Μάνη είναι μικρή και τα νέα μαθαίνονται γρήγορα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Όταν μαθαίνει πως η κόρη της, έχει μπει στην φυλακή καταρρέει. Μην ξεχνάτε ότι μερικά χρόνια πριν η Μαρία θυσιάστηκε για να μην δει την Αθηνά πίσω από τα σίδερα και τώρα κατηγορείται για φόνο. Στο μεταξύ στην Μάνη τα πράγματα δεν είναι καλά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Οι μισοί υποστηρίζουν πως δεν έχουν ικανή την Αθηνά να κάνει κάτι τέτοιο ενώ οι άλλοι μισοί ψιθυρίζουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν πως σκότωσε τον ίδιο της τον γιο και συζητούν για τους έντονους καυγάδες που είχαν οι δυο τους τον τελευταίο καιρό.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Η Μαρία επισκέπτεται την Αθηνά στην φυλακή και όταν την βλέπει πίσω από τα κάγκελα χάνει το μυαλό της. Σπαράζει στο κλάμα και την ρωτάει ευθέως αν το έκανε με την Αθηνά να τα αρνείται όλα. Δυστυχώς τα δύσκολα για την Αθηνά τώρα ξεκινούν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Επανένωση Λεωνίδα Άννας στο φινάλε;

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Διότι ακόμη κι αν αποδειχθεί ότι δεν σκότωσε εκείνη τον Δημήτρη, όσο ο Κουράκος σκαλίζει την ιστορία τους για να βγάλει ένα συμπέρασμα, το ένοχο μυστικό της Αθηνάς θα βγει στην φόρα και ο δεύτερος κύκλος προβλέπεται…κρίσιμος για την ηρωίδα που κινδυνεύει να τα χάσει όλα.

Η Γη της Ελιάς-Μαρία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close