Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εκρηκτικές -Αντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει.

Έπεσες στα νύχια της Αρετής. Κλάψτε τον …

Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Ωστόσο δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική που του δίνει κουράγιο, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λέγε πόσα πήρες για να πουλήσεις το παιδί

Από τη μεριά της Αρετής δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη: Δεν μου λες; Δεν ντρέπεσαι να βάζεις λόγια στον γιο μου για μένα. Αμ, καλά σε κατάλαβα τι φίδι είσαι! Ευτυχώς, Παναγία μου, που σε έδιωξε και ησύχασε το παλικάρι μου, της λέει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Ελένη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντάει το εγγόνι του

Οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδεχθεί ισχυρός χαρακτήρας. Και οι επιθέσεις δεν σταματάνε εκεί. Στη συνέχεια η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο: Άντε, να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις, που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει, της λέει και, όπως είναι επόμενο,  οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close