Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Eισαγγελέας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα.

Εγώ σιπάρω σα τρελη!!!!! Εσεις;;;;

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομίδης επισκέπτεται τη Μάνη, προκαλώντας τεράστια ταραχή στην Αθηνά, στην γη της ελιάς. Ο άνθρωπος που έκανε τη ζωή της εφιάλτη στα δικαστήρια, αλλά και στις φυλακές, αποφασίζει να γίνει μόνιμος κάτοικος της Αρεόπολης, προβληματίζοντας αρκετά τους πρωταγωνιστές.

Ο Ισίδωρος καλεί στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, και η Ιουλία γίνεται έξαλλη: «Ισίδωρε, αυτός χαντάκωσε την Αθηνά, την έβαλε στη φυλακή και είπε τα τέρατα γι’ αυτήν και τον καλείς στο σπίτι μας;», επισημαίνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Λίγο μετά η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του εισαγγελέα: «Αθηνά μου, λυπάμαι, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό ο Ισίδωρος, θα το καταλάβω αν δεν έρθεις, θα έχεις απόλυτο δίκιο», της λέει και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί.

Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Κάθε προσπάθειά του να την προσεγγίσει πέφτει πάνω σε τοίχο. Λίγο αργότερα η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της όμως είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτει τα πάντα η Βαγγελιώ

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

Μέσα από αυτήν την συνάντηση θα υπνωθούν πολλά… Και θα αρχίζει να αλλάζει η σχέση τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr η Αθηνά στη πορεία θα γίνει ζευγάρι με τον εισαγγελέα. Και θα γίνει μεγάλο μπαμ στη Μάνη.  Η Σχέση της Αθηνάς με τον εισαγγελέα θα φέρει πολλές αλυσιδωτες αντιδράσεις. Αλλά περισσότερα θα σας πούμε σε λίγες μέρες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close