Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Κουράκο ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι. 

Καλά απο χέρι σε χέρι πάει αυτό το δαχτυλίδι;;

Ανατρεπτικές εξελίξεις σε σχέση με το μυστηριώδη άνδρα που φορά το οικόσημο των Βρεττάκων έρχονται στη συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Αναφερόμαστε στο μυστηριώδη άνδρα τον οποίο έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές περιπτύξεις του με νεαρές γυναίκες και να τις σκοτώνει στη συνέχεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Στο βίντεο μάλιστα που έχε φθάσει στα χέρια τόσο του Λυκούργου όσο και του Αστυνόμου Κουράκου, ο δολοφόνος που καλύπτει πάντα το πρόσωπο του με μια μαύρη κουκούλα φαίνεται να φοράει στο δεξί του χέρι το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Στο Twitter όσο και στο Facebook πιστεύουν μετ’ επιτάσεως το τελευταίο διάστημα ότι ο δολοφόνος με τη κουκούλα δεν είναι άλλος από τον γιο του Δημοσθένη, τον Κίμωνα. Ένα πρόσωπο που μόνο μέσα από τις αναφορές του Δημοσθένη και της Ασπασίας γνωρίζουμε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά απειλεί την Βαγγελιώ και γίνεται το σώσε

Είναι ένα σενάριο που κυκλοφορεί τελευταίως στα social media εμφανίζοντας τον Κίμωνα να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και να είναι ο αδίστακτος δολοφόνος που κινεί γη και ουρανό για να βρει ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ράινα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ορμά στον Κουράκο

Μένει να δούμε αν επαληθευτεί ή όχι το σενάριο αυτό για τον άνδρα με το οικόσημο των Βρεττάκων στη «Γη της Ελιάς» που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close