Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη-Σωκράτης-Δρακόπουλος

Η Γη τη Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο.

Τώρα Αντιγόνη… έμπλεξες…

Στη Γη της Ελιάς, η άφιξη της μικρής Αγγελικής στη Μάνη άλλαξε τη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου καθώς και του Ισίδωρου. Η Αντιγόνη, η βιολογική της μητέρα, παλεύει μέσα της να συνηθίσει να βλέπει το παιδί της με μία άλλη γυναίκα αλλά προς το παρόν δε τα καταφέρνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

Τα πάντα ωστόσο θα ανατραπούν όταν φτάσει στην Αερόπολη, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει πως έχει παιδί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το TV24, σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 31, στη Μάνη έρχεται ο Σωκράτης Δρακόπουλος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά απειλεί την Βαγγελιώ και γίνεται το σώσε

Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Σωκράτη για να πάρουν την Αγγελική από τη Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ράινα

Πρόκειται για έναν νέο άντρα επιχειρηματία, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Πηγαίνει στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού στη Σουηδία.

Ο Σωκράτης θα χρειαστεί να μείνει αρκετές μέρες στην Αρεόπολη. Εκεί, όπως είναι φυσικό, θα κινείται στην πόλη, όπου κατά τύχη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ορμά στον Κουράκο

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εντοπίζεται στο εξωτερικό και συλλαμβάνεται

Η Αντιγόνη μόλις τον δει θα ταραχτεί, καθώς ο Σωκράτης είναι ο άντρας με τον οποίο πριν επτά χρόνια είχε μείνει έγκυος. Πρόκειται για τον βιολογικό πατέρας της μικρής Αγγελικής, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει τίποτα. Η Αντιγόνη εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Δεν του δίνει κανένα άλλο στοιχείο από τη ζωή της. Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν και βήμα-βήμα ο Σωκράτης θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει την ανατροπή στον γάμο του Στέφανου

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης διεκδικεί την Αγγελική και φεύγουν Σουηδία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ράκος η Ευτυχία για τον Γιώργη

Έτσι δεν θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι. Το κουβάρι σιγά-σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται και η άκρη φτάνει μέχρι τη μικρή Αγγελική. Ανακαλύπτει λοιπόν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και αποφασίζει να τη διεκδικήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close