Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημοσθένης έρχονται κοντά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά και ο Δημοσθένης έρχονται κοντά.

ΩΠΑ ΩΠΑ ΗΡΕΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ…

Η Αθηνά και ο Δημοσθένης έρχονται όλο και πιο κοντά, στην γη της ελιάς. Μετά την αποφυλάκισή της, η Αθηνά καλεί τον Δημοσθένη και την Ασπασία στο σπίτι της, για φαγητό. Στόχος της είναι να ευχαριστήσει την οικογένεια, που την στήριξε περισσότερο από καμία άλλη.

Ο Δημοσθένης δέχεται την πρόσκληση. Στο πλευρό του, φυσικά, βρίσκεται η Ασπασία, η οποία δε τον αφήνει λεπτό. Άλλωστε, η πρόσκληση της Αθηνάς αφορούσε και τους δύο, παρόλο που ο Δημοσθένης δε την ήθελε μαζί του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόβλημα υγείας που θα καταρρακώσει τον Μάνο

Οι τρεις τους συζητούν για όλα. Η Αθηνά αποκαλύπτει πόσο άσχημα πέρασε στη φυλακή και πόσο ταλαιπωρήθηκε, εξαιτίας κάποιων γυναικών που της έκαναν τη ζωή κόλαση. Φυσικά, αυτό τελείωσε, με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Κουράκου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα αποστολή για Δήμητρα και Κουράκο

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Ο Δημοσθένης κοιτάζει την Αθηνά γεμάτος ενοχές, στην γη της ελιάς. Αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα και δυσκολεύεται πολύ να χειριστεί την κατάσταση. Η γυναίκα αυτή πέρασε όσα πέρασε, εξαιτίας του.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει πως ο Δημήτρης δολοφονήθηκε από τον Δημοσθένη. Τι θα συμβεί, μόλις μαθευτεί η αλήθεια; Σύμφωνα με το youfly.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη Μάνη ο πρώην άντρας της Αθηνάς για να την βοηθήσει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης την πέφτει στην Αντιγόνη και τρώει πόρτα

Πώς θα αισθανθεί η Αθηνά, όταν μάθει πως πίσω από όλα βρίσκεται ο άνθρωπος που της συμπαραστάθηκε όλον αυτόν τον καιρό; Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του Δημοσθένη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close