Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά

Την Αθηνά βρήκες Μυρτάλη μου;; 😡😡

Η Μυρτάλη δεν λέει να μαζευτεί. Ούτε η ψυχολόγος μπορεί να τη βοηθήσει και από ότι φαίνεται, ούτε ο θεός ο ίδιος! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο καφενείο πηγαίνει μεθυσμένος ο Παναγιώτης, ο άντρας της Ολυμπίας αλλά τον αναλαμβάνει ο Αποστόλης που τον βγάζει με τις κλωτσιές έξω και τον διώχνει. Το βράδυ η Αγγελική τηλεφωνεί στον Σωκράτη και τον προσκαλεί στο σπίτι για να τον ευχαριστήσει για τα λουλούδια που της έστειλε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόβλημα υγείας που θα καταρρακώσει τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα αποστολή για Δήμητρα και Κουράκο

Μαρίνα και Μάνος έχουν πραγματικά τρομοκρατηθεί τώρα που γνωρίζουν την αλήθεια! Καλούν και την Αντιγόνη και είναι όλοι σε πανικό. Η Μαρίνα καλεί την Μυρτάλη από το ανθοπωλείο και την κατσαδιάζει:

«Ο Χρήστος δεν σε παράτησε γιατί έτσι του ήρθε! Σε έπιασε να τον κερατώνεις! Μου αρέσει που τον έβριζες κιόλας Μυρτάλη!

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Μπήκε στο σπίτι και είδε τα ρούχα σας, σας άκουσε! Κι αντί να σε ξεφτιλίσει, προτίμησε να τα μαζέψει και να φύγει! Και πού να μάθει ότι είναι ο Αλέξης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Τον έχει στη δούλεψή του! Καταλαβαίνεις τι έχει γίνει; Καταστρέφεις τόσους ανθρώπους και κυρίως τον εαυτό σου! Δεν μ΄ ενδιαφέρει να σ΄ ακούσω! Δεν θέλω παρτίδες πια μαζί σου!», και η Μυρτάλη αρχίζει να κλαίει με λυγμούς χωρίς όμως η Μαρίνα να την λυπηθεί.

Ο Παναγιώτης πηγαίνει μεθυσμένος στο θερμοκήπιο και ζητάει την δουλειά του πίσω από τον Φίλιππο: «Ξέρεις πολύ καλά γιατί σε έδιωξε η μάνα μου! Δεν θέλουμε ανθρώπους σαν κι εσένα στη δουλειά μας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης την πέφτει στην Αντιγόνη και τρώει πόρτα

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51 , 52

Δεν θέλουμε τραμπούκους που ξυλοφορτώνουν τη γυναίκα τους! Έλα, δίνε του γιατί έχω δουλειά! Και πήγαινε σπίτι σου για ύπνο, μην πιείς άλλο σήμερα.

Στη σύσκεψη της εταιρίας που γίνεται στο σπίτι του Ισίδωρου λέγονται πολλά. Η Αθηνά θέλει να κρατήσει το σπίτι αλλά η Μυρτάλη διαφωνεί. Ο πατέρας σου το άφησε σε μένα! Και να σου πω και κάτι άλλο; Μετάνιωσα που σου έδωσα το 26% της επιχείρησης λέει η Αθηνά με έντονο ύφος στη Μυρτάλη και την κάνει έξαλλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Η Μαργαρίτα μου μετέφερε όλα όσα συνέβησαν όσο ήμουν στη φυλακή και θύμωσα απίστευτα με τις απαιτήσεις σου! Αφού δεν ήθελες να μείνεις.. και τέτοια που είσαι, άλλαξα γνώμη! Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου.

Η Μυρτάλη ομως, με απίστευτό θράσος λέει στην Αθηνά: Μιλάς εσύ για συμπεριφορά, που είχες τον εραστή σου μέσα στο σπίτι και τον παρουσίαζες σαν γιό σου; Ε, βέβαια! Τώρα θα τα παρουσιάσεις όπως σε συμφέρουν! Αλλά μην ανησυχείς, θα την βρω εγώ την άκρη! Μαζί μου Αθηνά, έμπλεξες.

Η Αθηνά, δεν πιστεύει στα αυτιά της με αυτά που ακούει από την Μυρτάλη! Πως θα αντιδράσει σε αυτές τις προσβολές;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close