Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης-Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης την πέφτει στην Αντιγόνη και τρώει πόρτα.

Περσινά ξινά σταφύλια Σωκράτη…

Ο ερχομός του Σωκράτη στην Γη της Ελιάς μπορεί να έχει δημιουργήσει τρόμο στην Αντιγόνη, μιας και αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν τα πάντα και το γνωρίζει, όπως επίσης ο Σωκράτης θα επιβεβαιώσει πως η Αγγελική είναι κόρη του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51 , 52

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για την οικογένεια των Βρεττάκων, κυρίως για τον Μάνο και την Μαρίνα, οι οποίοι θα δουν ότι έχτιζαν να διαλύεται. Μόλις αντιληφθεί τι έχει συμβεί με το παιδί, ο Σωκράτης αμέσως θα το διεκδικήσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εισβάλει στην σειρά και τον ερωτεύεται πρωταγωνίστρια

Όταν όμως ηρεμήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλογιστεί το κακό που θα προκαλέσει στην κόρη του με αυτή την κατάσταση και θα υπολογίσει καλύτερα τις κινήσεις του…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα παιδιά του Δημοσθένη εισβάλουν στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο Φονικό στο σπίτι της Αθήνας;

Στο μεταξύ, μπορεί να τον βλέπουμε να έρχεται κοντά με την Αλκμήνη, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο έρωτάς του για την Αντιγόνη, όχι μόνο δεν έσβησε ποτέ, αλλά υπάρχει ακόμη και σιγοκαίει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού tv24, ο Σωκράτης θα την πέσει στην Αντιγόνη για να θυμηθούν τα παλιά μόνο που θα του έρθει κάτι που δεν περιμένει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Η Αντιγόνη σεβόμενη πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του παιδιού της δεν δείχνει να ελκύεται το ίδιο με τον Σωκράτη και έτσι του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close