Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 212 , 213 , 214 , 215

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 212 , 213, 214, 215  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 212  στις 7/06/2022

Επεισόδιο 212

Τρίτη 

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μία προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς τη να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστολή και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213  στις 8/06/2022

Επεισόδιο 213

Τέταρτη

Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρος της με ανησυχία.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 212 , 213 , 214 , 215

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανυπολόγιστες επιπτώσεις για Ιάκωβο- Αθηνά

Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία, ενώ ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 214  στις 9/06/2022

Επεισόδιο 214

Πέμπτη 

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη θα αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά του θα επηρεάσουν τις ζωές των πολλών ανθρώπων και η πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει κι ανάλογες συνέπειες.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης εναντίον του Ισίδωρου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 215  στις 10/06/2022

Επεισόδιο 215

Παρασκευή 

Ο Στάθης συναντά τυχαία στη ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μία συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο έχει επηρεάσει ο Φίλιππος την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καταρρέει

Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίζει και δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Στάθης αφήνει ηχητικό μήνυμα στην Εύα που της ζητά να γυρίσει στη Μάνη και να τα ξαναβρούνε. Αποστόλης και Ευτυχία είναι συγκινημένοι μετά την επίσκεψη στον γυναικολόγο και την αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Η Φανή προσκαλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο ξανά στην Αθήνα. Ο Αλέξης πηγαίνει στην ταβέρνα για εκπαίδευση και δουλειά, η Μαργαρίτα ανησυχεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210, 211

Αργότερα η Μυρτάλη κάνει το τραπέζι στον Χρήστο στο σπίτι της και εξομολογείται στην Μαρίνα ότι της αρέσει πολύ… Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να συνεχίσουν με τις ληστείες. Συζητάνε για τον Δημήτρη και ο Δημοσθένης αναλαμβάνει να τον “συνετίσει”… Η Ιουλία είναι απογοητευμένη, γιατί ούτε αυτό τον μήνα έμεινε έγγυος, και ο Κουράκος την παρηγορεί… Αργότερα συζητάνε για εξωσωματική…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close