Η Γη της Ελιάς: Δύο νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν δειλά!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς δύο νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν δειλά!

Ολό νέοι έρωτες και πουθένα παλιοι…. Πχ Στάθης Ιουλία ρε παιδιά να πάρουν φωτιά τα σεντόνια

Ο Ισίδωρος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τη Φανή αλλά και με τη μικρή Αγγελική, ενώ την επόμενη μέρα επιστρέφει στη Μάνη με τις καλύτερες εντυπώσεις. Λίγο μετά καλεί την Αντιγόνη με σκοπό να της μιλήσει για το παιδί: Είδα τη μικρή, είναι μία κούκλα και τόσο καλό και έξυπνο παιδί, την ενημερώνει αλλά η Αντιγόνη δεν θέλει να μάθει λεπτομέρειες:

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Η Γη της Ελιάς: Δύο νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν δειλά!

Σου έχω πει ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Το παιδί έχει μητέρα και για αυτό δεν αλλάζει και δεν θέλω ν’ αλλάξει, ισχυρίζεται και μάλιστα αρνείται να δει τη φωτογραφία της μικρής: Όχι, δεν θέλω να δω πώς είναι, δεν έχω καμία περιέργεια, του ξεκαθαρίζει.

Η-Γη-τη-Ελιάς-Στάθης-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Την ίδια στιγμή η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό και σιγά-σιγά αρχίζουν να γίνονται οικογένεια. Αντίθετα, η Αρετή εμμένει στην απόφασή της να μη δέχεται τον Φίλιππο και αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του: Ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλω, ισχυρίζεται ξανά και ξανά.

Όταν, όμως, ο Στέφανος της ανακοινώνει πως σκοπεύει να φύγει για την Ισπανία, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της: Τι λες παιδί μου; Πού θα πας; Που θα με αφήσεις μόνη εδώ; Μόνο εσένα έχω, του λέει, όμως εκείνος δεν ακούει τίποτα.

Στο μεταξύ η Άννα παρατηρεί πως ο Άρης γυροφέρνει την ευτυχία και της το επισημαίνει: Να ξέρεις ότι σε γλυκοκοιτάζει, δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι σε θέλει και θα το δεις, της τονίζει αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δύο θάνατοι φέρνουν ηρεμία και δικαίωση

Αυτός δεν είναι ο μόνος εκκολαπτόμενος έρωτας, καθώς ο Πότης γνωρίζει την Αλκμήνη και γοητεύεται αμέσως: Τι κούκλα είναι αυτή! Για να μάθουμε τίποτα παραπάνω, λέει στην Άννα, η οποία όμως του βάζει φρένο: Να σου πω. Ξέχνα τη μην έχεις ελπίδες.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός ο Άρης γοητεύεται πολύ από την Ευτυχία και αρχίζει να την πολιορκεί, ενώ στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Πότης με την Αλκμήνη, εκείνη όμως ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close