Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μία έντονη κόντρα ανάμεσα σε Εύα και Αρετή. “Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότες.”

Που να περπατάς στον δρόμο και να σου πετάνε κιλότες… Κλαιωωωω θα κατουρηθωωωωωωωω. ΤΙ άτομο είναι αυτόοοοοοοοο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Η γη της ελιάς θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια σύγκρουση μεταξύ της Εύας και της Αρετής.

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Την παρατάνε όλοι μόνη της την Αρετή και αρχίζει και το χάνει

Η έκπληξη είναι πως αυτήν την φορά την σύγκρουση την προκαλεί η Εύα όταν πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής να της ζητήσει τον λόγο.

Η γη της ελιάς: Σου απαγορεύω να με κουτσομπολεύεις

Η Αρετή είναι στο μαγαζί της με γυρισμένη την πλάτη στην πόρτα και ξεσκονίζει ένα ράφι… Ξαφνικά μπουκάρει η Εύα μέσα με όρεξη για φασαρία…

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα καταφέρει η Μαρίνα να ξεπεράσει τους φόβους της;

Η Αρετή μόλις την βλέπει γίνεται έξαλλη και την υποδέχεται καταλλήλως:« Τι θες εσύ εδώ μωρή σοφόρα;» Η Εύα περνάει κατευθείαν στο ψητό κι αρχίζει την επίθεση: «Άκου με προσεκτικά γιατί εγώ μιλάω μία φορά.

Στην πρώτη μας γνωριμία, με αιφνιδίασες γι’ αυτό και δεν αντέδρασα. Πρόσεξε καλά όμως.. σου απαγορεύω να γυρνάς σ’ όλη τη Μάνη να με κουτσομπολεύεις! Πρόσεξε καλά γιατί δεν είμαι κάνα κοριτσάκι! Έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι.», απειλεί την Αρετή και φεύγει…

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης για ακόμη μια φορά θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Φυσικά με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα κανείς δεν περιμένει την Αρετή να καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια και με κλειστό στόμα απέναντι στην ερωμένη του άνδρα της: «Βρε άει στον κόρακα! Στο ικάντε θα σε βγάλω για να μάθουν όλοι ότι είσαι μια γεβεντισμένη
βγιολέντρα!

Που να περπατάς στο δρόμο και να σου πετάνε άπλυτες κιλότες στη μούρη! Τσουλί! Κοίτα θράσος! Μην ξαναπατήσεις το βρωμοπόδαρο σου στο μαγαζί μου γιατί θα στο κόψω! Που να βγάλεις τρίχες και στο κούτελο! Γίδα! Άκουσε κει.. μας απειλεί κι από πάνω η αντροχωρίστρα! 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close