Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα πει “πάντα θα έχεις μία οικογένεια να σε περιμένει”. 

Θα συγκινηθούμε πρωί πρωί….

Ο Μάνος κάνει ακόμα μία προσπάθεια να πείσει την Μυρτάλη να μην φύγει. «Γιατί βρε σπόρε; Εδώ γεννήθηκες, εδώ μεγάλωσες, εδώ είναι η οικογένειά σου. Δεν λέω.. γίνανε διάφορα ανάμεσά μας, με αφορμή την εταιρία, αλλά όλα λύνονται..», της λέει.

«Εννοείς, για σας λύθηκαν όλα με το που σας πούλησα τις μετοχές μου, γιατί για μένα δεν λύθηκε τίποτα..», του απαντά αποφασισμένη να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. «Μεγάλο παράπονο διακρίνω.. Ίσως εκεί που θα πας, θα έχεις το περιθώριο να τα σκεφτείς και να τα δεις αλλιώς τα πράγματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μείνετε μακριά της – Ο Στέφανος αφοπλίζει

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με τον Δημοσθένη

Να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουμε εμείς εδώ και πάντα θα έχεις μια οικογένεια να σε περιμένει..», της λέει ο Μάνος κι εκείνη τη στιγμή μπαίνε μέσα η Ιουλία για να την ενημερώσει η Μυρτάλη για
τα νέα της καθήκοντα, αφού θα πάρει την θέση της.

Η Ισμήνη γυρίζει στο σπίτι και λέει στον Κωσταντίνο πως είδε τυχαία τον Δημοσθένη στον δρόμο και τον κάλεσε για φαγητό. Εκείνος αναστατώνεται και την ρωτά την ρωτά τον λόγο. «Τι γιατί; Πελάτης σου είναι! Τους είχαμε τραπεζώσει πάλι! Τι έπαθες τώρα;», τον ρωτά βλέποντας τον στραβωμένο.

«Να κοιτάξεις να τους αποφύγεις! Δεν τους θέλω!», της απαντά έξαλλος και η Ισμήνη τον κοιτά απορημένη. Στο μεταξύ, ο Αλέξης πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας και της υπόσχεται να αλλάξει η σχέση τους αν διώξει την Θεοδώρα, αλλά εκείνη αρνείται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μην παίρνεις πολύ θάρρος ειδικά όταν είναι μπροστά και ο Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται φονιάς

«Αν σε τρεις μέρες δεν την έχεις πετάξει έξω, θα τη σύρω απ΄ το μαλλί και θα το κάνω εγώ! Και κοίτα.. Αν νομίζεις ότι είσαι πιο έξυπνη από μένα, είσαι γελασμένη! Ξέρω τι σκαρώνεις πίσω από την πλάτη μου..», την προειδοποιεί και η Μαργαρίτα τον διώχνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θέλω να πεθάνω – Δεν μπορεί να γέννησα και να μεγάλωσα ένα τέρας

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

«Κράτα αυτό που σου είπα..», της λέει αγριεμένος και όταν φεύγει εκείνη απελπισμένη ξεσπά σε κλάματα. Τρομοκρατημένη σπεύδει να μιλήσει στην Αθηνά. «Ο Αλέξης πάει όλο και χειρότερα! Απαιτεί να διώξω τη Θεοδώρα κι αν δεν το κάνω απειλεί ότι θα το κάνει αυτός! Και δεν είναι τι λέει.. είναι πώς το λέει!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα σου κλείσω το στόμα πριν προλάβεις να βγάλεις άχνα

Μόνο το βλέμμα του να δεις Αθηνά μου! Κι όχι μόνο αυτό.. δέρνει και τη Μυρτάλη!», της αποκαλύπτει και της λέει ότι πρέπει να πάρει άμεσα τα μέτρα της. «Θα ζητήσω εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του!», δηλώνει αποφασισμένη να βάλει τέλος στον εφιάλτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close