Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές αφού ο Στέφανος αφοπλίζει και λέει μείνετε μακριά της.

Ήρθε ο Στέφανος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους…

Ο Στέφανος επιστρέφει στην γη της ελιάς και η Αρετή τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Είναι πολύ χαρούμενη με τον χωρισμό του, αλλά και με την επιλογή του να γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα, στο σπίτι της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αρνείται να ταφεί ο Αλέξης

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται φονιάς

Βέβαια, ο Στέφανος, όσο κι αν η Αρετή το παίζει καλή και μετανιωμένη, δε την εμπιστεύεται όπως παλιά. Μάλιστα, ξεκινά να παρακολουθεί τις κινήσεις της, σίγουρος πως η μάνα του κάτι κρύβει!

Η Βασιλική εξηγεί στον αδελφό της πως η μητέρα τους έχει αλλάξει προς το καλό και πως σε καμία περίπτωση δε θέλει να τους βλάψει. Ο Στέφανος, όμως, από τα κοφτά λόγια της Αρετής και τις ύποπτες κινήσεις της, παρατηρεί άλλα, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θέλω να πεθάνω – Δεν μπορεί να γέννησα και να μεγάλωσα ένα τέρας

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Ο νεαρός πιάνει την Βασιλική και της εξομολογείται τους φόβους του… “Να την προσέχετε Βασιλική μου, η μαμά δεν έχει αλλάξει, δε συμπαθεί τον Φίλιππο, όπως λέει. Είναι όλα ψέματα!”.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα σου κλείσω το στόμα πριν προλάβεις να βγάλεις άχνα

Έτσι, καίει την Αρετή, με αποτέλεσμα η Βασιλική και ο Φίλιππος να απομακρύνονται από την ύπουλη αυτή γυναίκα, καταστρέφοντας τα σχέδιά της. Ποια θα είναι η αντίδρασή της ως προς αυτό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close