Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Άντε και στα δικά σααας!

Μετά την καταιγίδα έρχεται το φως του ήλιου! Έτσι και για την οικογένεια των Βρεττάκων. Μετά τη μεγάλη και οδυνηρή περιπέτεια που είχαν με την απαγωγή του Μάνου, φτάνει η στιγμή που θα ζήσουν την πιο μεγάλη ευτυχία και το περιοδικό Tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Όπως θα δούμε, η οικογένεια του Μάνου θα προσπαθήσει να ξεχάσει ότι είχε συμβεί. Η Μαρίνα με τον Μάνο και τη μικρή Αγγελική ξαναζούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, μέχρι τη στιγμή που η Μαρίνα αρχίζει να αισθάνεται και πάλι μια αδιαθεσία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης και η Μυρτάλη σε νέα περιπέτεια!

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Η κοπέλα δεν θορυβείται, αλλά μετά από κάποια ακόμα συμπτώματα, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό. Η συγκίνησή της είναι μεγάλη και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να το ανακοινώσει στον Μάνο:

«Αγάπη μου, είμαι έγκυος. Εκανα τεστ και βγήκε θετικό», του λέει κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ωστόσο η Μαρίνα είναι λίγο συγκρατημένη: «Καλύτερα να μην πούμε τίποτα ακόμα.

Ας περιμένουμε να περάσουν λίγο οι μέρες να βεβαιωθούμε και μετά το ανακοινώνουμε», του ζητάει και η Μάνος εν μέρει συμφωνεί: «Ο,τι θέλεις, αλλά στον πατέρα θα το πούμε», της απαντάει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική – Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο

Ετσι, ενώ είναι όλοι μαζί στο τραπέζι και ο Μάνος με τη Μαρίνα έχουν ένα πονηρό χαμόγελο, ο Ισίδωρος τους ρωτάει: «Τρέχει κάτι; Κάπως περίεργους σας βλέπω» και ο Μάνος παίρνει το ανάλογο ύφος και του το ανακοινώνει: «Πατέρα, σου έχουμε νέα.

Η Μαρίνα είναι έγκυος. Περιμένουμε μωρό στην οικογένεια», του ανακοινώνει και ο Ισίδωρος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και τα δάκρυα συγκίνησης που θα αποκτήσει νέο εγγόνι και η οικογένεια των Βρεττάκων θα μεγαλώσει.

Ωστόσο ο Μάνος τον ενημερώνει: «Θέλουμε μια χάρη. Ξέρουμε ότι από τη χαρά σου δεν μπορείς να συγκρατηθείς, αλλά για κάποιο διάστημα και για ευνόητους λόγους δεν θέλουμε να μαθευτεί», του τονίζει, αλλά ο Ισίδωρος τους λέει:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλέξης βάζουν στόχο τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ένας χωρισμός που θα πονέσει

«Τουλάχιστον μήπως να το πούμε στην Αντιγόνη που είναι γιατρός και ξέρει τον οργανισμό και το πρόβλημα της Μαρίνας και θα τη βοηθήσει;» και ο Μάνος με την Μαρίνα συμφωνούν και συμπληρώνουν: «Κι αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να προετοιμάσουμε και τον ποκοπίκο μας», λέει ο Μάνος.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη, απογοητευμένη από τη ζωή της και πληγωμένη που δεν μπορεί να είναι με το παιδί της, αποφασίζει να φύγει και το ανακοινώνει στην οικογένειά της:

«Αποφάσισα να φύγω για την Αγγλία, τελικά επέλεξα να ολοκληρώσω εκεί την ειδικότητά μου», τους λέει με πίκρα και όλοι καταλαβαίνουν ότι ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close