Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού μαλλιά κουβάρια γίνονται η Μυρτάλη με την Ιουλία. 

Η Μυρτάλη ξεκινάει και γίνεται λίγο εκνευριστική ή είναι η ιδέα μας;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί στενά τον Ανέστη

Είναι γνωστό πως η Μυρτάλη πλέον έχει στα χέρια της το 51% των επιχειρήσεων των Βρεττάκων και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποδείξει σε όλους αλλά και στον εαυτό της ότι είναι σε θέση να αναλάβει μία επιχείρηση και να την εκτοξεύσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο ανιψιός του Λυκούργου εισβάλει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Από την άλλη ο Ισίδωρος μετά τα νέα για το παιδί της Αντιγόνης δεν έχει χρόνο και όρεξη να ασχοληθεί με τις κινήσεις της ανιψιάς του. Έχει άλλα προβλήματα να τον απασχολούν και έχει πέσει με τα μούτρα σε αυτά ενώ κακά τα ψέματα όλοι ξέρουμε πως μία αποτυχία της Μυρτάλης θα τον βόλευε ιδιαίτερα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η Μυρτάλη λοιπόν ξεκινάει και γίνεται αλαζονική και μάλιστα βγάζει στην επιφάνεια χαρακτηριστικά του πατέρα της. Παρόλα αυτά ο Ιάκωβος και η Αθηνά είναι πάντα στο πλευρό της και την συμβουλεύουν για κάθε της κίνηση.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα του χωρισμού Στάθης & Εύα

Η αλαζονεία της, την κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα κι έτσι ξεκινάει να χάνει τεράστια ποσά της εταιρίας και να κινδυνεύει να την στείλει στα βράχια. Η Ιουλία αντιλαμβάνεται αυτές της τις λάθος κινήσεις και αποφασίζει να συνετίσει την ανιψιά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς Ιουλία και Μυρτάλη θα γίνουν μαλλιά κουβάρια αφού θα έχουν μεταξύ τους έναν έντονο διάλογο. Η Ιουλία θα της λέει ότι πρέπει να ρωτάει κάποιον που ξέρει το αντικείμενο προτού πράξει με την Μυρτάλη να μην δίνει σημασία στα λόγια της.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Λέγε πόσα πήρες για να πουλήσεις το παιδί

Θα καταφέρει η Ιουλία να επαναφέρει την λογική στην Μυρτάλη ή οι επιχειρήσεις των Βρεττάκων κινδυνεύουν με χρεοκοπία εξαιτίας της; Πώς θα είναι οι σχέσεις της Ιουλίας και της Μυρτάλης μετά από αυτόν τον έντονο καυγά τους; Αναμένουμε για την συνέχεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close