Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα.

Ωχ ωχ ωχ καθόλου καλό αυτό…

Κι όμως, ο Δημοσθένης θα καταφέρει να τυλίξει στα δίχτυα της μαφίας τον Κίμωνα, στην γη της ελιάς. Ο λόγος που ήθελε τον γιο του στη Μάνη, δεν ήταν απλώς για να τον στηρίξει στις εκλογές….

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να κουράζεται από τις παράνομες δράσεις του κυκλώματος. Ειδικά μετά τον πυροβολισμό, τίποτα δε θα είναι ξανά ίδιο στη ζωή του. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποσυρθεί, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να στρέφεται στον γιο του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Ο Κίμωνας, σταδιακά, θα αρχίσει να εργάζεται για τη μαφία, χωρίς να το γνωρίζει, στην γη της ελιάς. Η Δήμητρα θα κυνηγήσει αυτό το κύκλωμα, σε συνεργασία με τον Κουράκο, αγνοώντας το γεγονός πως πίσω από όλα κρύβονται ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Μόλις η αλήθεια έρθει στο φως, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Η Δήμητρα θα διαλυθεί, σύμφωνα με το youfly, ενώ ο Κίμωνας θα κάνει τα πάντα, για να τιμωρήσει τον πατέρα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close