Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Δήμητρα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα.

Μην φας Δημοσθένη…σου έχουμε γλαρόσουπα!

Ο Κίμων και η Δήμητρα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένονται και κυρίως ο Κίμων που αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της. Η απόφαση αυτή όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια του και κυρίως στον Δημοσθένη όποιος δεν θέλει με τίποτα να βάλει στο σπίτι του μία αστυνομικό.

Συναρπαστικές αναμένονται εξελίξεις στη σειρά η γη της ελιάς σύμφωνα με το περιοδικό TV24, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 15 Ιανουαρίου. To ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά είναι η Δήμητρα με το γιο του Καπερνάρου, τον Κίμωνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Ο έρωτας τους που γεννήθηκε σχεδόν με την πρώτη ματιά φουντώνει. Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν την απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα που βλέπουν είναι ότι δε μένουν μαζί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Ωστόσο ο Δημοσθένης ο οποίος είχε άλλα σχέδια για το γιο του δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή. Ο Δημοσθένης όπως έχουμε δει ήθελε να ρίξει δίπλα στο γιο την Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

Εκτός όμως από αυτό ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά-σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του. Έτσι το ερωτικό μπέρδεμα του γιου του με μια αστυνομικό του χάλασε όλα όσα σχεδίαζε. Ωστόσο ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια μέχρι τη στιγμή που η Κίμων του ρίχνει την βόμβα.

Αποφάσισα να παντρευτώ την Δήμητρα” θα τους ανακοινώσει και ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος. “Αυτό να το ξεχάσεις. Κάνε το κέφι σου, αφού σου αρέσει τόσο αλλά αυτός ο γάμος δεν θα γίνει όσο ζω” του ξεκαθαρίζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος και η Ευτυχία θα ζήσουν τον έρωτα τους

Ο Κίμωνας φεύγει απογοητευμένος από το σπίτι ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να βγάζει αφρούς. “Αυτό μας έλειπε να βάλω και μια μπατσίνα μέσα στο σπίτι μου. Να βάλω τα χέρια μου και να βγάλω τα μάτια μου δηλαδή” φωνάζει και αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Ο Δημοσθένης θα δώσει εντολή θανάτου για τη Δήμητρα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Η Εύα βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της εγκυμοσύνης

Η Εύα στα επεισόδια της νέας σεζόν θα διανύσει μια τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή της καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος και παράλληλα ο Χρήστος που δεν επιθυμεί να γίνει πατέρας την αδειάζει και της ζητάει να ρίξει το παιδί.

Μάλιστα ο ίδιος θυμώνει μαζί της καθώς του είχε πει πως έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και με την απρόσμενη αυτή εγκυμοσύνη πιστεύει πως τον κορόιδεψε. Η Εύα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς βλέπει τη ζωή της να διαλύεται ξανά μετά το Στάθη που την παράτησε για να γυρίσει στην αιώνια αγαπημένη του, την Ιουλία.

Τώρα και ο Χρήστος την αφήνει μόνη και μάλιστα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Από τη μία σκέφτεται να κάνει έκτρωση απ’ την άλλη όμως θέλει αυτό το μωρό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close