Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μάνος τα παίρνει όλα. 

Τί μπαλίτσα τους έπαιξες ρε Μάνο;;; Μάθε μας πως γίνεται!!!

Φυσικά ο Ισίδωρος έχουμε δει ότι έχει καταλάβει πως η Μυρτάλη δεν είναι έτοιμη να κάνει αυτά που τους ανακοίνωσε. Έχει ήδη διαπιστώσει ότι οι κινήσεις της είναι επιπόλαιες και για ένα μόνο σκοπό, για να πλήξει τους Βρεττάκους και για να πάρει στα χέρια της όλη τη διαχείριση της εταιρείας βγάζοντάς τους στο περιθώριο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, από τη πρώτη κιόλας στιγμή, ο Ισίδωρος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και μάλιστα έδειξε στην Μυρτάλη ότι δεν έχει πανικοβληθεί. Έχοντας τη δύναμη και τα χρήματα έβαλε το ποσό που έπρεπε ενώ η Μυρτάλη έπεσε στην παγίδα του Δημοσθένη να δανειστεί και να μην μπορεί να τα δώσεις πίσω.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Ο Δημοσθένης το γνώριζε εξαρχής αυτό και επίτηδες της έστησε αυτή την παγίδα, έτσι ώστε να αναγκαστεί να του πουλήσει τις μετοχές της στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Τόσο αυτός όμως όσο και η Μυρτάλη λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος και η Ευτυχία θα ζήσουν τον έρωτα τους

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Ο Ισίδωρος βρίσκεται δέκα βήματα πιο μπροστά και αρπάζει την ευκαιρία αδυναμίας πληρωμής της Μυρτάλης και πληρώνει αυτός το μερίδιο της. Έτσι της παίρνει το 51% και αποκτά τον πλήρη έλεγχο στην περιουσία τους, αφήνοντας φυσικά και τον Δημοσθένη χαμένο από αυτή την υπόθεση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Στην συνέχεια παραχωρεί αυτό το ποσοστό στο, Μάνο και γιος του γίνεται αρχηγός σε όλα. Η Μυρτάλη πλέον έχει χάσει τα πάντα. Την περιουσία, αλλά κυρίως την αγάπη και την εκτίμηση της οικογένειας της. Στην κυριολεξία δεν έχει πρόσωπο να τους αντικρίσει και τον μόνο που συνεχίζει να έχει στο πλευρό της είναι τον Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, από τις 15 Ιανουαρίου και μετά η Μυρτάλη μετά το τελευταίο αυτό χτύπημα θα αρχίσει να προβληματίζεται για όλα όσα έχει κάνει και θα προσπαθήσει να αλλάξει κάπως συμπεριφορά.

Η Εύα σε τραγική κατάσταση

Η Εύα στα επόμενα επεισόδια της νέας σεζόν θα διανύσει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος και παράλληλα ο Χρήστος που δεν επιθυμεί να γίνει πατέρας την αδειάζει και της ζητάει να ρίξει το παιδί.

Μάλιστα ο ίδιος θυμώνει μαζί της καθώς του είχε πει πως παίρνει αντισυλληπτικά χάπια και με την απρόσμενη αυτή εγκυμοσύνη πιστεύει πως τον κορόιδεψε. Η Εύα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς βλέπει τη ζωή της να διαλύεται ξανά μετά το Στάθη που την παράτησε για να γυρίσει στην αιώνια αγαπημένη του, την Ιουλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Τώρα και ο Χρήστος την αφήνει μόνη και μάλιστα με ένα μωρό στην κοιλιά. Από τη μία σκέφτεται να κάνει έκτρωση απ’ την άλλη όμως θέλει αυτό το μωράκι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close