Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ευτυχία με μια βόμβα στα χέρια της.

Τικ τακ τικ τακ 😂😂

Μετά τον χωρισμό της Ιουλίας και του Κουράκου, ο αστυνόμος είναι ελεύθερος να ζήσει τον έρωτά του με την Ευτυχία. Αρχικά εκείνη είναι επιφυλακτική, καθώς αμφιβάλλει πως ο γάμος τους έληξε οριστικά. Δεν θα μπορέσει όμως για πολύ να αντισταθεί στα συναισθήματά της.

Η προσπάθεια του Κουράκου και της Ιουλίας να σώσουν τον γάμο τους έπεσε στο κενό. Ούτε η Ιουλία κατάφερε να βγάλει από το μυαλό της τον μεγάλο της έρωτα τον Στάθη, ούτε και ο Κουράκος να ξεπεράσει τα αισθήματα του για την Ευτυχία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Όταν λοιπόν ο αστυνόμος έστησε παγίδα στην γυναίκα του και την έπιασε στα πράσα με τον εραστή της, μπορεί αρχικά να θύμωσε με τα ψέματα της, ωστόσο, ενδόμυχα ανακουφίστηκε και αυτό γιατί επιτέλους και οι δύο αντιμετώπισαν την αλήθεια, ότι δηλαδή ο γάμος τους ήταν από καιρό νεκρός και οι προσπάθειες να τον αναστήσουν δεν είχαν νόημα.

Αμέσως λοιπόν μάζεψε τα πράγματα του και έδωσε εντολή στον Λυκούργο να βάλει μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Μετά τις εξελίξεις αυτές ο Κουράκος έσπευσε να ενημερώσει την Ευτυχία να της πει ότι πολύ σύντομα θα είναι και τυπικά ελεύθερος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Έτσι, θα μπορούν πλέον να είναι μαζί χωρίς να σκέφτονται ότι θα προκαλέσουν κουτσομπολιό. Όμως η Ευτυχία αντέδρασε με επιφύλαξη στα λεγόμενα του. Απογοητεύτηκε ήδη μία φορά και δεν θέλει να πληγωθεί ξανά.

Η νεαρή κοπέλα δεν είναι σίγουρη πως ο χωρισμός του ζευγαριού είναι πράγματι οριστικός και συνέχισε να κρατά τις αποστάσεις της, απογοητεύοντας τον Κουράκο που μάταια προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Όπως θα δούμε όμως στα επεισόδια, όσο κι αν αντιστέκεται η Ευτυχία παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον Κουράκο και δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του. Οι δυο τους θα ζήσουν τον έρωτά τους.

Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι ανάμεσα τους. Η Ευτυχία κουβαλά μέσα της το βάρος των ενοχών για τον φόνο του Ανέστη, μυστικό που όπως και η ίδια ξέρει, σύμφωνα με το Τηλέραμα, παραμένει μία ωρολογιακή βόμβα στη σχέση της με τον αστυνόμο. Και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα του μιλήσει ανοιχτά ή θα θάψει μια για πάντα μέσα της αυτό το ένοχο μυστικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close