Η Γη της Ελιάς : H Αρετή σκοτώνει την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τελείως ανατρεπτικές καθώς η Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία 

Την έφαγες την κοπέλα μαρή Σοράγιαααααα

Η Αρετή Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς έχει ήδη χάσει από το πλευρό της παιδιά, άντρα και φίλοι, αλλά η Δώρα Χρυσικού που την υποδύεται θεωρεί ότι η πλειονότητα της Αρεόπολης είναι άδικη μαζί της. Στο tivi σίριαλ εξήγησε το γιατί!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αυτοκτονία που σοκάρει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς : H Αρετή σκοτώνει την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Όπως λέει, η Αρετή δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει! Προς το παρόν, η Αρετή έχει στυλώσει τα πόδια της και συνεχίζει το δικό της τροπάριο, θεωρώντας μάλλον ότι μπορεί να επιφέρει κάποιες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Όσο δεν τις βλέπει αυτές τις αλλαγές, όταν αισθάνεται ότι δεν ελέγχει τις καταστάσεις, βιώνει ένα πλήγμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αυτοκτονία που σοκάρει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς : H Αρετή σκοτώνει την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία παίρνει μία μεγαλειώδη απόφαση

Όλα  αυτά είναι πολύ συγκεχυμένα στο κεφάλι της και πάντα θεωρεί πως έχει το δίκιο με το μέρος της. Βιώνει την απόρριψη μόνιμα και βιώνει και μια μοναξιά γιατί δεν καταλαβαίνει πως οι πράξεις της είναι αυτές που κάνουν όλους να απομακρύνονται από δίπλα της. Ακόμα και με ανθρώπους που την αγαπούν και τη συμπονούν, όπως η Αναστασία και η Ασπασία, έχει καταφέρει να έρθει σε ρήξη.

Γενικά, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πάντα. Η εμμονή της Αρετής είναι ότι δεν θέλει τη Βασιλική μαζί με τον Φίλιππο. Και αυτό δεν είναι απόλυτα μη δικαιολογημένο αφού ο Φίλιππος προσπάθησε να σκοτώσει τον Στέφανο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Η Γη της Ελιάς : H Αρετή σκοτώνει την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Για εκείνη, 0 Στάθης είναι αγκάθι. Την πονάει γιατί έχει συνειδητοποιήσει πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Ιουλία! Και βέβαια εννοείται ότι θα πάει έξω από το σπίτι τους για να τους κάνει μάγια αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή!

Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA που επανέρχεται  στις 15 Ιανουαρίου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close