Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά.

Ώπα ο Στάθης…

Κι όμως, ο Στάθης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη, στην γη της ελιάς. Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, ανακοινώνει στους Βρεττάκους πως δε θα χωρίσει ξανά με την Ιουλία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος και η Ευτυχία θα ζήσουν τον έρωτα τους

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει μπροστά σε όλους πως, μόλις βγει το διαζύγιο, θα την παντρευτεί! Δίχως δεύτερη σκέψη, σκύβει και της κάνει πρόταση γάμου, μπροστά σε όλους.

Η κίνηση αυτή σοκάρει την Ιουλία, η οποία δεν ξέρει αν θέλει να απαντήσει ναι ή όχι. Μέσα της τρέμει πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στη Μάνη, με τον Στάθη να μην υποχωρεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Είναι αποφασισμένος να εξοντώσει όσους εναντιώνονται σε αυτή τη σχέση. Οι μέρες περνούν και ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να αρνηθεί την πρόταση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Ο γάμος αυτός δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί. Η Ιουλία, αν και μπερδεμένη, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να ζήσει ευτυχισμένη, μετά από καιρό.. Ο Στάθης επιμένει στην πρόταση γάμου, κάνοντας την απόλυτη κίνηση – ματ, στην γη της ελιάς. Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της πρότασης;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close