Η Γη της Ελιάς: H Bασιλική καταρρέει μπροστά στην Μαργαρίτα

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς η Bασιλική καταρρέει μπροστά στην Μαργαρίτα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής με την Μαργαρίτα θα φέρει τα πάνω κάτω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Γη της Ελιάς: H Bασιλική καταρρέει μπροστά στην Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα αντικρίζει την Βασιλική στην Αθηνά και θορυβείται, στην γη της ελιάς. Οι Καπερνάροι έχουν κινήσει γη και ουρανό για να την εντοπίσουν, με τη νεαρή πρωταγωνίστρια να βρίσκεται στην Αθήνα, κρυμμένη.

Η τυχαία αυτή συνάντηση θα τρομάξει την Βασιλική. Η Μαργαρίτα θα την δει από μακριά και θα τρέξει να της μιλήσει, θέλοντας να μάθει αν είναι καλά, αν χρειάζεται βοήθεια, αν θα επιστρέψει στη Μάνη…

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Η Βασιλική λυγίζει μπροστά της. Δε μπορεί να πιστέψει ότι την έπιασαν, ότι όλα θα γκρεμιστούν μέσα σε μια στιγμή. Ξεσπάει σε κλάματα και την ικετεύει να μη πει τίποτα στους γονείς της.

Η Γη της Ελιάς: H Bασιλική καταρρέει μπροστά στην Μαργαρίτα

Η Βασιλική και η Μαργαρίτα θα μας χαρίσουν μία πολύ έντονη σκηνή, στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα δε θα αποκαλύψει την αλήθεια σε κανέναν. Μία συζήτηση με τον Λυκούργο, θα είναι αρκετή για να καταλάβει πολλά.

Το ζευγάρι αυτό είναι ερωτευμένο και η βεντέτα αυτή δε τους δίνει το περιθώριο να ζήσουν αυτό το παραμύθι. Κοντά στην μεγάλη αλήθεια θα βρεθεί και η Χάιδω σύμφωνα με το youfly.com  , της οποίας η στάση θα αποτελεί τεράστια έκπληξη σε όλους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close