Η Γη της Ελιάς: Η προσπάθεια του Δημήτρη για να διώξει την μάνα του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  ενδιαφέρουσες καθώς ο Δημήτρης προσπαθεί να διώξει την μάνα του απο την Μάνη. 

Δημήτρη μας κάνεις μια χάρη; Φεύγεις και συ με τη μάνα σου να δούμε κάτι;

Η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται ξαφνικά στην Μάνη στην σειρά Η Γη της Ελιάς και σκορπά τον πανικό, ειδικά στον ίδιο και την Αθηνά. Η γυναίκα δεν γνωρίζει τίποτα για την σχέση που είχαν στο παρελθόν οι δυο ήρωες και παθαίνει σοκ μόλις το συνειδητοποιεί.

Η ίδια θέλει να κυκλοφορήσει στην Μάνη μαζί με τον γιο της αλλά δεν μπορεί καθώς όλοι νομίζουν πως είναι γιος της Αθηνάς. Με τι τρόπο θα διαχειριστούν την συγκεκριμένη κατάσταση η Αθηνά και ο Δημήτρης;

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρης

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χρεώνει την Ισμήνη

Η προσπάθεια του Δημήτρη για να διώξει την μάνα του

Ο Δημήτρης, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα αναλάβει δράση όσο αφορά την πραγματική του μητέρα και θα υποσχεθεί στην Αθηνά να την διώξει από την Μάνη με σκοπό να μην δημιουργήσει σε κανέναν πρόβλημα.

Η Γη της Ελιάς: Η προσπάθεια του Δημήτρη για να διώξει την μάνα του

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Η Αθηνά τρέμει μην αποκαλυφθεί η αλήθεια καθώς αν γίνει αυτό το σκάνδαλο θα είναι μεγάλο. Μόνη της παρηγοριά πια θα είναι ο Ιάκωβος, ο οποίος θα σταθεί βράχος στο πλευρό της και θα της υποσχεθεί πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του με σκοπό να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε κανέναν.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο Ένοχος ή αθώος;

Σύμφωνα με το youfly.com, o μόνος όμως που μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του είναι ο Δημήτρης ο οποίος θα προσπαθήσει πάση θυσία να διώξει την μητέρα του από την Μάνη με σκοπό να μην δημιουργήσει περεταίρω προβλήματα στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Θα τα καταφέρει άραγε ή όχι;

Close