Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά. 

Και αυτή η μικρή…αδυσώπητη γίνεται ότι θέλει και είναι και 6 χρονών. Που να φτάσεις 20 μαρή…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Η Αθηνά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ιάκωβο, προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Η εγκατάλειψη του Ιάκωβου και η απόφασή του να φύγει για την Ισπανία, πλήγωσαν ανεπανόρθωτα την Αθηνά που κάνει ό,τι μπορεί για να το ξεπεράσει και να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Την ίδια χρονική περίοδο συγκινείται πολύ με το δράμα που βρήκε την οικογένεια της Φανής. Η Φανή, σκοτώνεται ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα και η μικρή Αγγελική μένει ολομόναχη στον κόσμο, αφού λίγα χρόνια πριν η Φανή είχε χάσει και τον άντρα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Καταλήγει σε ίδρυμα. Η Αθηνά γνωρίζοντας πόσο καλός άνθρωπος ήταν η Φανή, πόσο αξιαγάπητη η μικρή Αγγελική αλλά και έχοντας την ανάγκη να κάνει μία νέα αρχή στην ζωή της και να νιώσει ξανά γεμάτη την ζωή της, προχωράει σε μία μεγάλη απόφαση. Θέλει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Όπου γάμος και φονικά

Η Αθηνά, πηγαίνει από το ίδρυμα και οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά. Όμως η συνάντηση δεν πηγαίνει καλά. Η Αθηνά κάνει ό,τι μπορεί για να την πλησιάσει και να την κάνει να την συμπαθήσει. Της λέει πως ήρθε γιατί θέλει να την υιοθετήσει και να την πάρει από εδώ.

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ευτυχία προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα

Η μικρή Αγγελική όμως είναι κακόκεφη και κλεισμένη στον εαυτό της. Της λέει πως δεν θέλει να την υιοθετήσει και πως το μόνο άνθρωπο που θέλει είναι τον Ισίδωρο. Θα καταφέρει η Αθηνά να αλλάξει γνώμη στην Αγγελική ή η Αγγελική θα αποδειχτεί πως έχει πολύ πιο ισχυρή προσωπικότητα από ότι αρμόζει στην ηλικία της;

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close