Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε την Ιουλία και τον Στάθη να είναι μαζί στο Β’ κύκλο.

AYTA ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!!! Αντε να δούμε!!!

Οι προσπάθειές της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, απέτυχαν. Ο Κουράκος δείχνει τη δυσαρέσκειά του απέναντί της, γεγονός που την προβληματίζει ακόμη περισσότερο. Η ίδια αισθάνεται τεράστιο βάρος που δε μπορεί να τον ικανοποιήσει, αλλά και ιδιαίτερα κουρασμένη από την επιμονή του να κάνουν οικογένεια.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση. Παρόλο που θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος της πρώτης σεζόν, η Ιουλία νιώθει πως δε μπορεί να προσφέρει άλλα στη συγκεκριμένη σχέση. Η ασθένεια του Ιάκωβου και το ταξίδι του στην Ισπανία, θα φέρει δάκρυα στην πρωταγωνίστρια. Κανείς και τίποτα δε θα την ηρεμήσει. Η Ιουλία θα είναι απαρηγόρητη στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτήν θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Τα νέα επεισόδια θα είναι καθοριστικά για τη σχέση της με τον Κουράκο. Το ίδιο περίπλοκα θα είναι τα πράγματα και για τον Στάθη με την Εύα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης και η Ιουλία δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα. Και Ιουλία και Στάθης θα είναι μαζί στο Β κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 224  στις 27/06/2022

Επεισόδιο 224

Δευτέρα

Η Αρετή σκάει με μαχαίρι τα λάστιχα της μηχανής του Στάθη… Όταν ο Στάθης επιστρέφει γίνεται έξαλλος και συγκρούονται έντονα με βαριές κουβέντες.. Αργότερα η Αρετή θα μαλώσει με την Χρυσούλα ρίχνοντάς της ευθύνες ότι εξαιτίας της έμεινε άπραγη. Την επόμενη μέρα η Ελένη της
ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί με τον γιό της.

Ο Ισίδωρος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες από την Αντιγόνη για την παράνομη υιοθεσία. Ο Δημήτρης στέλνει τελεσίδικο μήνυμα και εκβιάζει την Αθηνά ότι θα κάνει γνωστή σε όλη τη Μάνη την σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όπου γάμος και φονικά

Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει να τον παρακολουθεί… Αρετή και Βασιλική πέφτουν η μια πάνω στην άλλη με την πρώτη έξαλλη να την αποκαλεί βρομοθήλυκο και της ρίχνει ευθύνες για τον χωρισμό της αλλά και για τον Στέεφανο. Ο Δημοσθένης φλερτάρει την Άννα στο καφενείο κι εκείνη έξαλλη τον βρίζει…

Ο Ιάκωβος αποχαιρετάει την Μυρτάλη και την συμβουλεύει να σταματήσει να φέρεται αλαζονικά και αυταρχικά με τους εργαζόμενους. Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να δώσει το όνομά του στο παιδί της Ισμήνης έστω και παράτυπα.

Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική κλείνεται σε ορφανοτροφείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ευτυχία προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα

Ο Ιάκωβος συγκινημένος συνεχίζει να αποχαιρετάει γνωστούς, φίλους και συγγενής χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κάποιον την κατάσταση της υγείας του. Ο Μάνος, ο Ισίδωρος και η Ντάρνα επικοινωνούν με βιντεοκλήση με την Αγγελική, που βρίσκεται στο Ίδρυμα, αλλά η μικρή αναστατώνεται και κλαίει συνεχώς. Ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο πως ο Δημήτρης κάνει δικές του «δουλειές» και του λέει να του τρίξει τα δόντια…

Η Αντιγόνη είναι διαλυμένη και ψάχνει παρηγοριά στην Μαρίνα που την καθησυχάζει… Η Μυρτάλη πηγαίνει στην ταβέρνα την ώρα που δουλεύει ο Αλέξης, του κάνει γυμνάσια κι αυτός εκνευρίζεται. Η Αθηνά πηγαίνει στην δομή που φιλοξενείται η Αγγελική και ενημερώνεται για την Αντιγόνη, την μοναδική που γνωρίζει για την υγεία του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 225  στις 28/06/2022

Επεισόδιο 225

Τρίτη

Ο Ισίδωρος απελπίζεται όταν ξεμένει πλεόν από λύσεις για ττην υιοθεσία της Αγγελικής. Η Αθηνά ζητάει επιπλέον πληροφορίες από την Μαρία για το πως μπορεί ο Ισίδωρος να γνωρίζει την μικρή… Η Μαρία ενημερώνει την Αντιγόνη για τις ενέργειες της Αθηνάς… Ο Κωνσταντίνος προειδοποιεί τον Δημήτρη πως πρέπει να ξεκόψει οπωσδήποτε με τον Ανέστη
καθώς τον παρακολουθεί συνεχώς η αστυνομία.

Η Μαργαρίτα καλεί την Μυρτάλη στο σπίτι της και την ενημερώνει πως ο Αλέξης θα παραστεί στον γάμο του Φίλιππου. Η Αθηνά συναντιέται με τον
Ισίδωρο για να ζητήσει διευκρινήσεις κι αυτός της αποκαλύπτει πως η Αγγελική είναι εγγονή του.

Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα αρνείται κατηγορηματικά τον Στάθη

Αργότερα, το βράδυ, επισκέπτεται έξαλλη τον Δημήτρη που συνεχίζει να τον εκβιάζει και πιάνονται στα χέρια χτυπώντας ο ένας τον άλλο ενώ παράλληλα αυτός ηχογραφεί κρυφά με το κινητό του την συνάντησή τους.

Κάποιος τηλεφωνεί ότι άκουσε 2 πυροβολισμούς στο σπίτι του Δημήτρη, κι όταν η αστυνομία φτάνει τον βρίσκει νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι και μια στο στήθος. Ο Κουράκος αναλαμβάνει ο ίδιος να διαλευκάνει την υπόθεση και όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στην Αθηνά…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 226  στις 29/06/2022

Επεισόδιο 226

Τετάρτη

Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο τη σχέση που έχει με την Αθηνά και την Μαρία και τι ρόλο έπαιξε η δεύτερη στην παράνομη υιοθεσία της Αγγελικής. Ο Στάθης ζητάει εξηγήσεις από τον Δημοσθένη που παρενόχλησε την Άννα αλλά αυτός το αρνείται.

Η Μυρτάλη έχει παράπονα από την σχέση της με τον Χρήστο, ο οποίος δεν ξεκαθαρίζει την θέση του απέναντί της. Αργότερα βλέπει ξανά στον ύπνος της πως κάνει έρωτα με τον Αλέξη και ξυπνάει αναστατωμένη… Ο Κουράκος συνεχίζει την έρευνα για την δολοφονία του Δημήτρη χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαρρεύσει ο θάνατός του.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Ο Ανέστης πηγαίνει μεθυσμένος στο σπίτι της Ευτυχίας και προσπαθεί να μπει μέσα με τη βία. Η Ευτυχία τρομαγμένη τον απωθεί με ένα μαχαίρι και με την απειλεί της αστυνομίας. Η Εύα συνεχίζει να αποφεύγει τον Στάθη ενώ παράλληλα έχει πάρει μια μεγάλη δουλειά, κάτι που προμηνύει μόνιμη εγκατάσταση στη Μάνη.

Ο Ισίδωρος, η Μαρίνα και ο Μάνος επισκέπτονται την Αγγελική στο ίδρυμα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο έχουν σχεδόν τελειώσει και φτάνουμε αισίως στην μέρα που στρώνεται το νυφικό κρεβάτι. Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στον Κωνσταντίνο πως δεν θα τον αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν

Η Αρετή γνωρίζει τον Θανάση, βγαίνουν μαζί και αρέσουν ο ένας στον άλλο. Όλα τα στοιχεία από την δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου δείχνουν πως ένοχη είναι η Αθηνά! Ο Κουράκος περιμένει τα αποτελέσματα DNA για να βγάλει ένταλμα σύλληψης.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 227  στις 30/06/2022

Επεισόδιο 227

Πέμπτη

Ο Ισίδωρος είναι λυπημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την μικρή Αγγελική. Η Αρετή φλερτάρει με τον Θανάση και δίνουν νέο ραντεβού! Ο Κουράκος καταφέρνει τον Μουταφτσή να ομολογήσει πως ο Ανέστης ήταν αυτός που τον πυροβόλησε και σκότωσε τον Βιδάλη.

Η μέρα του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά και της βάπτισης της μικρής τους κορούλας έχει φτάσει. Θα είναι όλοι εκεί εκτός από την Αρετή! Ο Πότης καταφέρνει να πείσει τον Λεωνίδα ότι η Άννα τον αγαπάει και δεν πήγε με κανέναν.

Ο Μάνος λέει στον Ισίδωρο πως θα παντρευτεί την Μαρίνα και θα υιοθετήσει αυτός την μικρή Αγγελική. Το ένταλμα για την σύλληψη του Ανέστη έχει βγει αλλά οι αστυνομικοί δεν τον βρίσκουν πουθενά.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επομένα επεισόδια : 226 , 227 , 228 , 229

Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι στην εκκλησία και ο γάμος ξεκινάει. Η Αρετή είναι και αυτή εκεί, κρυφά, και παραμονεύει έξω από την εκκλησία. Την ίδια ώρα ο Ανέστης παραβιάζει και πάλι το σπίτι της Ευτυχίας, μπαίνει μέσα και ξεκινάει να πίνει. Όταν η Ευτυχία επιστρέφει στο σπίτι συγκρούονται έντονα και παλεύουν. Η Ευτυχία αρπάζει το μαχαίρι και τον σκοτώνει με 3 μαχαιριές στο στομάχι.

Τηλεφωνεί στην Άννα που έρχεται αμέσως και οι 2 κοπέλες προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του Ανέστη και όχι να ειδοποιήσουν
την αστυνομία! Ο γάμος και η βάπτιση έχει τελειώσει και όλοι είναι στο κτήμα που γίνεται η δεξίωση.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Εκεί ο Αλέξης φυλάει με πάθος την Μυρτάλη και αυτή ανταποκρίνεται. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ενημερώνεται πως τα αποτελέσματα του test DNA βγήκαν και είναι της Αθηνάς! Ο αστυνόμος συλλαμβάνει την Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου και έχουμε το φινάλε του πρώτου κύκλου!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close