Η Γη της Ελιάς: Αρετή είσαι αχάριστη και  κακιά γυναίκα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή για άλλη μια φορά κάνει το θαύμα της 

Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανείς…

Ο Δημοσθένης συμφωνεί να δανείσει τα χρήματα στη Μυρτάλη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Θα κάνουμε το εξής. Θα μου υπογράψεις δύο επιταγές του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ή τρεις των εννιακοσίων χιλιάδων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός στην σειρά

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κίμωνας και Ειρήνη έρχονται σε ρήξη

Δεν θα βάλουμε ημερομηνία, έτσι ώστε να μην πιέζεσαι. Όταν θα έχεις τα χρήματα, με πληρώνεις και σχίζουμε την αντίστοιχη επιταγή. Στο τέλος, όταν με ξοφλήσεις, θα υπολογίσουμε τους τόκους.

Αν με ξοφλήσεις γρήγορα, ίσως χρειαστεί να σου επιστρέψω κάποια χρήματα. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω.Αν δεν συμφωνείς.. Λέει ο Δημοσθένης στην Μυρτάλη.

Στην αντίπερα όχθη, Στο νοσοκομείο θα μάθουμε από τον Βαγιάκο την κατάσταση του Στάθη όταν τηλεφωνεί στον Κουράκο να τον ενημερώσει: «Αστυνόμε, μόλις τώρα μίλησα με τον γιατρό! Ευτυχώς η σφαίρα τον πήρε ξυστά και το τραύμα είναι επιφανειακό.. όχι, απόψε θα τον κρατήσουν προληπτικά και θα κάνουν και κάποιες επιπλέον εξετάσεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Στέφανος ξανά μαζί

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο χτύπημα μαφίας στην Μάνη με θύματα

Μήπως τα χτυπήματα έχουν κάνει κάποια εσωτερική ζημιά.. Αν όλα πάνε καλά, θα βγει μόλις ξημερώσει.. Στο σπίτι του Δημοσθένη η οικογένεια υποδέχεται τον γιο, Κίμωνα. Στο τμήμα οι ανακρίσεις έχουν αρχίσει με την Λιάνα να σπάει και να δίνει ονόματα του κυκλώματος στην Δήμητρα: «Η δικιά μας «κελάηδησε»! Εδώ έχω κάποια ονόματα και διευθύνσεις που μου έδωσε, αλλά δεν τα ξέρει όλα.

Ο Ρουφουλέας όμως ξέρει τα πάντα! Αυτόν πρέπει να «σπάσουμε»!» Με αυτά στα χέρια του ο Κουράκος πείθει και τον Ρουφουλέα να συνεργαστεί. Ο Γιώργης το βράδυ λέει στην Ιουλία πως πυροβόλησαν τον Στάθη κι αυτή δεν μπορεί να κρύψει την ταραχή της. Ο Σωκράτης ανακοινώνει στην Αλκμήνη ότι φεύγει για Αθήνα και έπειτα για 2 μήνες στη Σουηδία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημοσθένη

Η Αρετή ζητάει τα ρέστα από την Ασπασία, γιατί δάνεισε λεφτά στην Χρυσούλα, κι αυτή γίνεται έξαλλη μαζί της: «Κακιά γυναίκα! Γρουσούζα και κακορίζικη, οχιά είσαι φαρμακερή! Σ’ αγκάλιασα, σ’ έβαλα στο σπίτι μου! Όπου θέλω θα δανείζω τα λεφτά μου μωρή!

Δε σε έβαλα γενικό κουμανταδόρο στη ζωή μου! Αρκετά πια μαζί σου! Σε πλησίασα με τον καλύτερο τρόπο! Πετάει ο γάιδαρος έλεγε η Αρετή; Πετάει απαντούσα εγώ!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει για τον φόνο του Ανέστη και συγκλονίζεται

Κόλλαγα αφίσες τη λεγάμενη την Εύα από τη Σπάρτη μέχρι τη Καλαμάτα μαζί σου, σου δάνεισα λεφτά για το Θανάση, έτριβα μανδραγόρα στη κόρη σου, πήρα τη καραμπίνα και κράτησα όμηρο το Θανάση, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, τι να πρωτοθυμηθώ ακόμα τι… Και τι κατάλαβα;

Αντί για «ευχαριστώ» πετάς χολή και σε μένα! Είσαι αχάριστη από τη κορφή μέχρι τα νύχια! Άι σιχτίρ! Κομμένη η επαφή μαζί σου! Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη!» Η Ειρήνη ξαναπηγαίνει στον πορτοκαλεώνα και πιέζει και πάλι τον Φίλιππο που την διώχνει ακόμη μια φορά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει στην θέση της την Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος απολύει τον Αλέξη απο την ταβέρνα

Τους βλέπει η Μαργαρίτα και τον συμβουλεύει να το πει στην Βασιλική. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης συναντιέται με τη Μυρτάλη και της δίνει τα χρήματα, σε μετρητά. Η Ειρήνη πηγαίνει στο γραφείο του Κουράκου σε άθλια κατάσταση.

Κλαμένη με σκισμένη μπλούζα και ρούχα γεμάτα χώματα. Κλαίει με λυγμούς: «Μου επιτέθηκε, μ’ έριξε κάτω. Ο Φίλιππος Στεφανέας πήγε να με βιάσει στον πορτοκαλεώνα»…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close