Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Χάιδω σύνελθε….

Η Κατερίνα χάνει κάθε έλεγχο και αφού επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο επισπεύδει την απαγωγή του μωρού. Ευτυχώς, η απάτη αποκαλύπτεται, το παιδί σώζεται και πλέον η Χάιδω βρίσκεται υπόλογη σε μία ολόκληρη πόλη, που είδε τα χρήματα της να κάνουν φτερά,

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Η συμπεριφορά της Κατερίνας γίνεται όλο και πιο περίεργη με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να κινεί υποψίες. Ο Αλέξης εκμυστηρεύεται στην Μαργαρίτα ότι τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις ενώ η Εύα περιγράφει στην Βασιλική όλα όσα συνέβησαν με τον Άρη.

Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ότι αυτό το κορίτσι που ήρθε στην Αρεόπολη για να ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει έχει στην πραγματικότητα άλλα κίνητρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία συναντά τον Γιώργη και φεύγει δακρυσμένη

Ο πρώτος που έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα είναι ο Φίλιππος, ο οποίος την βλέπει να μπαίνει ένα βράδυ κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του και να του επιτίθεται ερωτικά! Φυσικά τα χάνει την διώχνει από κοντά του και το επόμενο πρωί δεν ξέρει πως να της φερθεί, προτιμά λοιπόν να φύγει από το σπίτι και πηγαίνει να βρει το Λυκούργο και τον Στάθη και να ζητήσει τη γνώμη τους για το πως να χειριστεί τα πράγματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Κατερίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σταυρός Βρεττάκος ο γιος του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι

Αμφότεροι μένουν με το στόμα ανοιχτό αλλά τον συμβουλεύουν να μην πει τίποτα στην Βασιλική γιατί τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Ο Φίλιππος πάντως είναι αποφασισμένος να κρατήσει την κοπέλα σε απόσταση και το γεγονός ότι πλέον την κοίταζε με μισό μάτι την ανησυχεί αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός γύρω της έχει στενέψει επικίνδυνα και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή του μωρού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Κι ο Λυκούργος όμως θέλει να επισπεύσει τα δικά του σχέδια γάμου με την Χάιδω αλλά λογαριάζει χωρίς τη Ράινα, η οποία βάζει φωτιά… στην οικογενειακή του ηρεμία! Η Χάιδω τους βλέπει μαζί και γίνεται πυρ και μανία και τους λέει ότι βρίσκει την παρέα που κάνουν άκρως προκλητική.

Ο Λυκούργος θίγεται από τα λόγια της και ακολουθεί ένας τρικούβερτος καυγάς που ταράζει και τους δύο. Το επόμενο πρωί οι ταραχές συνεχίζονται στο σπίτι των Στεφαναίων, όμως για άλλους λόγους. Η Χάιδω ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι η Κατερίνα δεν είναι εκεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Αρχίζουν να την αναζητούν και δεν αργούν να πέσουν επάνω στα σχέδια που μαρτυρούν την κοροϊδία της. Η κοπέλα αυτή δεν ήταν ποτέ άρρωστη είπε ψέματα για όλα ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση ναρκωτικών, το σοκ είναι μεγάλο και γίνεται μεγαλύτερο όταν χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη είναι ο Ισίδωρος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Όπως φαίνεται η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές που είχαν γίνει σε έναν άλλον λογαριασμό και έγινε καπνός. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει συμβεί και πως το μωρό τους κινδυνεύει είναι πια αργά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close