Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως τη ζωή της Αθηνάς μετά την φυλακή.

Κανονίστε πουλάκια μου να βγει και να περάσει πάλι δύσκολα…

 

Τι θα συμβεί όταν η Αθηνά βγει από τη φυλακή κι επιστρέψει στην περίφημη γη της ελιάς; Θα καταφέρουν να την αγκαλιάσουν ξανά οι κάτοικοι της Αρεόπολης;

Τι θα συμβεί στην πρωταγωνίστρια και πώς θα αποφυλακιστεί; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν ιδιαίτερα τους τηλεθεατές της σειράς… Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την Αθηνά στη φυλακή για αρκετό καιρό ακόμη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Η αδελφή του Δημήτρη, αλλά και ο σκληρός δικαστής ετοιμάζονται να κάνουν τη ζωή της ακόμα πιο δύσκολη. Μετά από αρκετά επεισόδια, η Αθηνά θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή και να επιστρέψει στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Που θα μείνει, όμως; Θα πουληθεί το σπίτι του Ιπποκράτη; Θα καταφέρει να σώσει τα εναπομείναντα περιουσιακά της στοιχεία; Κι όμως, η Αθηνά τον πρώτο καιρό θα ζητήσει να μείνει στο Σούνιο, στην μητέρα της, την Μαρία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία συναντά τον Γιώργη και φεύγει δακρυσμένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η Μαργαρίτα θα κάνει τα πάντα, για να την πείσει να μείνει στο σπίτι της, να περάσουν χρόνο μαζί. Αυτή θα είναι μια δύσκολη απόφαση, καθώς όλοι στην Αρεόπολη θα κοιτάξουν την Αθηνά με μισό μάτι, μετά την αποφυλάκισή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close