Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-Χρήστος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο.

Και έτσι πρέπει…Αφού ο Αλέξης την θέλει πραγματικά την Μυρτάλη…

Ο Γιώργης και η Ιουλία έχουν αποφασίσει να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στο γάμο του, όμως μετά από όσα έχουν γίνει αυτό δε μοιάζει και πολύ εύκολο. Η Μυρτάλη ξέρει πόσο κοντά έχει φτάσει ο Κουράκος με την Ευτυχία και πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο αλλά εκείνος αντιδρά πολύ άσχημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία συναντά τον Γιώργη και φεύγει δακρυσμένη

Όταν, δε, η Ιουλία προτείνει να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της απόκτησης του παιδιού επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά πως δεν είναι μέσα στις επιθυμίες της, η απάντηση του δεν της αρέσει καθόλου.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος μας συστήνει την κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σταυρός Βρεττάκος ο γιος του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι

Παρόλα αυτά κάνει και πάλι ένα βήμα πίσω και του ζητά να φορέσουν ξανά τις βέρες τους κι εκείνος το κάνει μεν αλλά με μισή καρδιά. Στη συνέχεια η Ιουλία πηγαίνει στο γραφείο και ανακοινώνει στον Μάνο και στην Μυρτάλη ότι επιστρέφει στη δουλειά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Λίγο αργότερα όμως, η Εύα βλέπεις σε μία τρυφερή στιγμή με τον Στάθη και ισορροπίες κινδυνεύουν να τιναχτούν ξανά στον αέρα! Αυτή και ο Στάθης, άλλωστε δεν διαλύουν τις καλύτερες στιγμές μάλλον το αντίθετο εκείνος συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση απέναντι της ενώ έχει ήδη διώξει και την Αρετή η οποία τον πλησιάζει με διάθεση συμφιλίωσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης μπαίνει στη ζωή της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Η τελευταία συνεχίζει να αγνοεί το παιχνίδι που της παίζει ο Θανάσης παρά τις προτροπές της Ασπασίας, όταν βλέπει να ερωτοτροπεί με την Αναστασία να διερευνήσει τις προθέσεις του. Οι προθέσεις του Αλέξη αντίθετα είναι ξεκάθαρες, θέλει να χωρίσει τον Χρήστο από την Μυρτάλη και ξεκινάει σαμποτάροντας την εκδρομή που έχουν κανονίσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Εκείνη πάνω στα νεύρα της ξεσπά στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες έρχονται σε ρήξη. Ένα από τα επόμενα βράδια ο Αλέξης μπαίνει κρυφά στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμάται το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό 7Μέρεςtv,, ενώ σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Χρήστου, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι η δουλειά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close