Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή βάζει στην θέση της την Ειρήνη. 

Με δυο τρεις κατάρες την έστρωσε 😂😂

Η Ειρήνη έχει προλάβει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναστατώσει τους πάντες στην Γη της Ελιάς. Αυτή τη φορά όμως θα πέσει πάνω στον λάθος άνθρωπο.

Η κατάσταση θα πάρει μια απρόοπτη τροπή στην μικρή κοινωνία της Μάνης. Η Ειρήνη θέλει διακαώς τον Φίλιππο, ο τελευταίος αντιστέκεται και η μικρή αποφασίζει να εκδικηθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67

Όχι απλά κατηγορεί ευθέως τον Φίλιππο για βιασμό αλλά πηγαίνει και κάνει κατάθεση. Αυτό προκαλεί την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Η τελευταία ακούει τον Φίλιππο και δεν πιστεύει λέξη από όσα λέει η Ειρήνη. Μάλιστα η κόρη του Δημοσθένη δεν θα διστάσει να εμπλέξει και την Αρετή στην όλη υπόθεση, αναφέροντας ότι μετά από υπόδειξη της κατήγγειλε τον Φίλιππο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιώνει στην αγκαλιά του Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Αυτό όμως δεν πείθει και πολλούς με τον Δημοσθένη να φέρνει σε αντιπαράθεση τις δύο τους. Εν τέλει φαίνεται να πείθετε για την αθωότητα της Αρετής, αντιλαμβανόμενος ότι η κόρη του για ακόμα μια φορά θέλει να δημιουργήσει προβλήματα και μπελάδες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close