Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 63 , 64 , 65 , 66 , 67:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Αχ βρε Φίλιππε πόσο κούκλος είσαι 😍😍

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 63 στις 11/12/2022

Επεισόδιο 63

Κυριακή 

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να την βιάσει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος έχει βγει με την Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης. Στο ορκίζομαι δεν την ακούμπησα, της λέει.

Την ίδια ώρα δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν το Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον εισαγγελέα ζητώντας του να τον κλείσει στην φυλακή. Ο Κίμωνας όμως δείχνει να μην την πιστεύει. Ο Γεράσιμος στέλνει ένα δώρο στην Μαργαρίτα και τις εκφράζει τα συναισθήματά του με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ο Κίμωνας είναι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα και το εκμυστηρεύεται στους γονείς της. Ο Σωκράτης ζητά συνάντηση από τον Μάνο για να του ανακοινώσει την απόφαση του σε σχέση με την Αγγελική.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 64 στις 12/12/2022

Επεισόδιο 64

Δευτέρα

Η Μυρτάλη κάνε μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με την μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδώς αλλά και της Βασιλικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιώνει στην αγκαλιά του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντηθεί με τον Στάθη αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη χωρίς εμπόδια.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 65 στις 13/12/2022

Επεισόδιο 65

Τρίτη 

Ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν παθιασμένο έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές ώστε να μην γίνουν αντικείμενα σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Κι ενώ η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θέλει να μείνει έγκυος, ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκδικείται με αισχρό τρόπο την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένεια της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 66 στις 14/12/2022

Επεισόδιο 66

Τετάρτη

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού και η κόντρα ανάμεσα στην συμμορία του Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 67 στις 15/12/2022

Επεισόδιο 67

Πέμπτη 

Ο Κουράκος έχει αρχίζει να υποψιάζεται την Ιουλία και η Μυρτάλη συνεχίζει να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 68 , 69 , 70 , 71 , 72

Η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Την ίδια ώρα η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close