Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Εύα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε άγριο καυγά ανάμεσα σε Στάθη και Εύα.

Θα κλάψουν μανούλες με λίγα λόγια αγαπημένοι μας φανς!

Ο Σωκράτης έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Αθήνα. Έτσι, ζητά από τον Μάνο να συναντηθούν για να του ανακοινώσει την απόφαση του σε σχέση με την Αγγελική. Η Μυρτάλη απ’ την άλλη κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα η οποία άρχισε σιγά-σιγά να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς-Σωκράτης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Μαρίνα εκμυστηρεύεται στο Μάνο ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της μωρό. Ο Γεράσιμος φέρνει ένα δώρο στην Μαργαρίτα και της εκφράζει τα συναισθήματα του με πολύ πρωτότυπο τρόπο. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και τις κάνεις και σκηνή ζηλοτυπίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκδικείται με αισχρό τρόπο την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με την μικρή Αγγελική. η Αρετή, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντηθεί με το Στάθη.

Αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να να ζήσει με τον Στάθη χωρίς εμπόδια. Οι δύο ερωτευμένοι, παραδίδονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Δεν θέλουν να μπουν στο στόχαστρο των κουτσομπολιών γιατί ξέρουν καλά πως έτσι θα βλάψουν την εικόνα του Ισίδωρου που θέλει όσο τίποτα να γίνω ο νέος δήμαρχος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Η Ευτυχία με τον Κωσταντίνο επιστρέφουν μια μέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα λόγω δουλειάς και η Αρετή μαθαίνει από την Αναστασία ότι ο Θανάσης τριγυρνάει στην Αρεόπολη και ταράζεται. Ο Ισίδωρος προχωράει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και μαζί με το Μάνο σχεδιάζουν την επέκταση της επιχείρησης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Ευτυχίας και του Κουράκου

Ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Όλα δείχνουν πως μετά το χωρισμό τους έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς και καταλήγουν να τσακωθούν άγρια. Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Η Ιουλία αγνοεί ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να την υποψιάζεται. Η Μυρτάλη συνεχίζει να προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαρίνα η οποία σταδιακά μαλακώνει την στάση απέναντι της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close