Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική, αλλά καταριέται τον Φίλιππο.

Δεν θα τον δεχτεί ποτέ…..

Ο Κουράκος και η  Ευτυχία κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά στο χωριό, χωρίς να νοιάζονται για τα κουτσομπολιά, ενώ ένα ακόμη ειδύλλιο, αυτό του Πότη και της Άννας, ξεκινά. Μόνο που εκείνος είναι πολύ διστακτικός και εκείνη από την πλευρά της δεν πιάνει τα υπονοούμενα που της πέτα. Έτσι ο Στάθης αναλάμβανα βοηθήσει την κατάσταση “σκηνοθετώντας” μια ψεύτικη ερωτική ιστορία. Στο μεταξύ η Ευτυχία ζήτα από το Γιώργη να πάει κάποια ρούχα στο σπίτι της, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Και ο Χρήστος όμως προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν, αν κι εκείνη ανησυχεί για τον Άρη, που τελευταία διαρκώς εξαφανίζεται. Δεν υποψιάζεται, φυσικά ότι έχει μπλέξει σε παράνομες δουλειές με το Δημοσθένη. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική λαμβάνει ένα ανέλπιστο αλλά υπέροχο δώρο από την Αρετή, με το οποίο η μητέρα της, της ζητά συγγνώμη για όσα έχουν γίνει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου

Όταν όμως ο Στάθης την προτρέπει να δεχτεί το Φίλιππο για γαμπρό της, αρνείται κατηγορηματικά και αρχίζει ξανά τις κατάρες. Η  Χάιδω, με το Λυκούργο, την Αθήνα και την Μαργαρίτα πηγαίνουν στο Σούνιο και παίρνουν υπέροχα με τη Μαρία, κανονίζοντας μάλιστα και ένα ταξίδι όλοι μαζί στα νορβηγικά φιόρδ.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Πίσω στη Μάνη, η Αντωνία επιστρέφει και η Αλκμήνη προτίθεται να την φιλοξενήσει. Εκείνη της αποκαλύπτει πως είναι έτοιμη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα μαζί της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close