Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας έρχεται στο φως.

Α ρε Ασπασία…….

Η Ασπασία από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στη Μάνη βλέπει τη ζωή της να κινείται σαν μαριονέτα από το Δημοσθένη, κάτι που επιβεβαιώνεται συχνά τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου

Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος, στέλνει βίντεο σε άθλια κατάσταση, μετά τον ξυλοδαρμό του

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γυναίκα δέχεται έντονη πίεση από το Δημοσθένη να σταθεί ξανά στα πόδια της και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Εκείνη όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του Κίμωνα μέχρι που παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Να αρχίσει συνεδρίες με ψυχολόγο. Σύντομα πραγματοποιεί την πρώτη συνεδρία και μιλάει στο ψυχολόγο για την σχέση της με το σύζυγό της στον οποίο έχει υποσχεθεί αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Κάποια στιγμή ο ψυχολόγος αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα ζητάει από την Ασπασία να κάνει μια αναδρομή στο μακρινό παρελθόν όπως και γίνεται. Εκείνη εξομολογείται διάφορα γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια σπαρακτική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Αυτή έχει να κάνει με την αδερφή που είχε την οποία αγαπούσε και την πρόσεχε παραπάνω από τον εαυτό της, μέχρι που μια μέρα την άφησε με τους γονείς τους για να πάει στο σχολείο, επιστρέφοντας απλά της ανακοίνωσαν ότι η αδερφή της πέθανε ξαφνικά.

Από τότε η Ασπασία ζει με ένα βάρος στη συνείδησή της μην τυχόν φέρει κάποια ευθύνη για το παραπάνω συμβάν, καθώς επίσης και γιατί οι γονείς της δεν την άφησαν να αποχαιρετήσει την αδερφή της.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

Λίγη ώρα μετά η γυναίκα σκέφτεται όλα όσα συζήτησαν με τον ψυχολόγο και συνειδητοποιεί ότι από το παρελθόν μέχρι και σήμερα η ζωή της είναι γεμάτη ανοιχτές πληγές και τραύματα που δεν είναι καθόλου εύκολο να κλείσουν.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εκτός ελέγχου

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά της Ασπασίας αποκαλύπτονται

Άρα η δουλειά που έχει να κάνει με τον ψυχολόγο είναι μεγάλη και μόνο σε καλό μπορεί να την οδηγήσει. Ακόμα δε διστάζει να προτείνει στην Αρετή να αρχίσει άμεσα και εκείνη συνεδρίες θεωρώντας ότι έτσι θα μπορέσει να προχωρήσει επιτέλους τη ζωή της αφήνοντας πίσω όλους όσους την πλήγωσαν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close