Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου.

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!

Γεμάτα αποκαλύψεις και εντάσεις είναι τα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA. Η Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο και το οδυνηρό παρελθόν της έρχεται στο φως.

Εντωμεταξύ ο Μάνος επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι και οι απαγωγείς του οδηγούνται στην φυλακή με το Δημοσθένη να αγωνιά μήπως τον καρφώσουν. Μια από τις ιστορίες που έχει ήδη αρχίσει να μας απασχολεί  είναι η απαγωγή του Μανού από την συμμορία του Δημοσθένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς η απαγωγείς σταματούν να έχουν συχνή επικοινωνία με τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα κι αυτό το γεγονός εντείνει την ανησυχία της τελευταίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Η νεαρή δε διστάζει να ρίξει ακόμη και ευθύνες στον πεθερό της θεωρώντας πως ο Ισίδωρος το παρατραβάει επικίνδυνα με τις διαπραγματεύσεις για τα λύτρα και του ζητάει να τελειώσει άμεσα αυτή την περιπέτεια.

Εντωμεταξύ οι απαγωγείς αποφασίσουν να δώσουν ένα μάθημα στον Ισίδωρο και χτυπούν άσχημα το Μάνο. Μάλιστα στη συνέχεια το τραβούν βίντεο και το στέλνουν στον πατέρα του. Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται βλέποντας το Μάνο αιμόφυρτο, μελανιασμένο και σε άθλια κατάσταση.

Έτσι ο πρώτος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων. Σύντομα η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκίνα και έπειτα από διαταγή των αδίστακτων απαγωγέων η Μαρίνα αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

Μόνο που ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του παρακολουθούν όλη την επιχείρηση από απόσταση. Αφού βεβαιώνεται ότι ο Μάνος και η Μαρίνα δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο και απομακρύνονται αναλαμβάνουν δράση.

Συγκεκριμένα κάνουν έφοδο στο σπίτι όπου κρατούνταν όμηρος ο άντρας και συλλαμβάνουν τους απαγωγείς, οι οποίοι στη συνέχεια τους οδηγούν στους υπόλοιπους. Συγχρόνως ο Δημοσθένης πληροφορείται για την έκβαση της υπόθεσης και για πρώτη φορά αρχίζει να ανησυχεί έντονα μην τυχόν κάποιος από την συμμορία ανοίξει το στόμα του και τον προδώσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εκτός ελέγχου

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά της Ασπασίας αποκαλύπτονται

Δηλαδή, ότι στην πραγματικότητα αυτός κρύβεται πίσω απ’ όλα και οδηγηθεί με τη σειρά του στη φυλακή. Άλλωστε ο ζυγός έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα τόσο γύρω από τον σκληρό και αδίστακτο άντρα όσο κι απ’ το στενό του συνεργάτη τον Κωσταντίνο.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close