Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας.

Χαμόοοος!

Καταιγιστικές είναι ο εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς σύμφωνα με το περιοδικό myTv. Από τη μία η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι και ο Δημοσθένης στην προσπάθειά του να την βρει δείχνει το αδίστακτο πρόσωπο του στο Λεωνίδα.

Απ’ την άλλη η Ισμήνη ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Κωσταντίνου και το χωρίζει. Ο Κωσταντίνος είναι αποφασισμένος να απομακρυνθεί άμεσα από το παράνομο κόσμο που κινείται ο Δημοσθένης και να ζήσει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή με την Ισμήνη.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα γκρεμίζονται μέσα σε μια στιγμή. Όπως έχουμε παρακολουθήσει η Ισμήνη βρίσκει ένα κινητό παλιάς τεχνολογίας στα πράγματα του Κωσταντίνου και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι κρύβει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία χωρίζουν για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξετυλίγει το κουβάρι στην υπόθεσης παιδεραστίας

Στην αρχή η κοπέλα πιστεύει πως ο Κωσταντίνος την απατάει ωστόσο στη συνέχεια όπως θα δούμε έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα. Η Ισμήνη αρχίζει να τον παρακολουθεί και να τον ερευνά.

Έτσι σύντομα ανακαλύπτει διάφορες παράνομες δραστηριότητες του Κωσταντίνου και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της. Χωρίς να το σκεφτεί ζητάει από τον συμβολαιογράφο να χωρίσουν και φεύγει απ’ το σπίτι τους μαζί με την κόρη τους.

Η Ισμήνη ωστόσο λέει σε όλους πως χώρισε με τον Κωσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται. Ο Λυκούργος επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στην Αθήνα συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κρυφή συμφωνία Ιουλίας – Δημοσθένη για τους ελαιώνες

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κυνηγάει τον Ανδρέα με καραμπίνα

Ο ίδιος προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά οι προσπάθειες του είναι άκαρπες. Έπειτα μάλιστα από μεγάλη επιμονή της κοπέλας προχωράει στο διαζύγιο της. Παρόλα αυτά η Ισμήνη συνεχίζει να καλύπτει όσα έμαθε για τον άλλοτε αγαπημένο της αν και βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα αν θα τον ξεμπροστιάσει ή όχι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν και δεν θα είναι στο Γ’ Κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Ο Άρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και δε διστάζει να κρύψει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής. Ωστόσο όλα πάνε στραβά.

Η αστυνομία ενημερώνεται σχετικά και ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο Άρης σε κατάσταση σοκ λέει στο Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Ισίδωρος σκοτώνονται

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Ο άντρας έξαλλος με την οικονομική ζημιά δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί. Τότε ο Άρης για πρώτη φορά συνειδητοποιεί που έχει μπλέξει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close