Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού ακόμη ένας πέφτει νεκρός.

Καλέ τους έχουν ξεκάνει όλους…

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρι των απαγωγέων, ενώ όλη η οικογένειά του τρέμει για τη ζωή του και προσπαθεί να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με τους κακοποιούς, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία, από φόβο. Στο μεταξύ οι ώρες περνάνε και οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο: «Συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τη ζωή του Μάνου. Σταματήστε πια με τις διαπραγματεύσεις. Το έχετε παρατραβήξει δεν θα μας βγει σε καλό», του λέει θυμωμένη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Την ίδια στιγμή ο Μάνος δεν κάθεται ήσυχα και αρχίζει τους τσαμπουκάδες με τους απαγωγείς του, οι οποίοι αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα: «Τι κάνεις ρε, πουλάς τσαμπουκά;», τον ρωτάνε και τον ξυλοφορτώνουν άσχημα. Λίγο αργότερα οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ’ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται: «Παναγία μου, τον χτύπησαν, δεν αστειεύονται, δεν βλέπετε; Δώστε τους ό,τι ζητάνε, θα τον σκοτώσουν», ικετεύει κλαίγοντας η Μαρίνα και έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων: «Είμαστε εντάξει, θα πάρετε ό,τι ζητήσετε, φτάνει να μου παραδώσετε τον γιο μου ζωντανό», τους λέει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του, μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση: «Τα λεφτά θα μας τα φέρει η γυναίκα του και κοίτα μην κάνετε καμιά βλακεία, γιατί δεν θα τον ξαναδείτε ζωντανό», τον προειδοποιούν. Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου

Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Αφού τους αφήνει να πλησιάσουν, γίνεται η επέμβαση και αρχίζει ένας ανελέητος «πόλεμος», όπου υπάρχουν θύματα. Η Μαρίνα έντρομη φοβάται για την ζωή του Μάνου, αλλά οι απαγωγείς στον φόβο για να μην συλληφθούν όλοι, αφήνουν τον Μάνο. Η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον από αυτούς, ενώ ένας ακόμη πέφτει νεκρός!

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close