Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού ο Στάθης είναι σε σοκ – Είναι αίμα μου

Στάθη…όλα καλά;;;;;

Όσο ο καιρός περνάει ο Φίλιππος δένεται ολοένα και περισσότερο με την Ειρήνη. Παρά τις προειδοποιήσεις της Χάιδως και της Βασιλικής να χαλαρώσει λίγο για να μην βγει το μυστικό τους στο φως, εκείνος
αναπτύσσει αδελφική αγάπη που τον οδηγεί στα άκρα για να την προστατέψει. Όπως έχουμε παρακολουθήσει ο Φίλιππος νοιάζεται πραγματικά για την Ειρήνη και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στον κίνδυνο που υπάρχει να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Ισίδωρος σκοτώνονται

Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Η Ειρήνη από την πλευρά της που εξακολουθεί να μην γνωρίζει τίποτα, νιώθει πολύ κοντά του, του εκμυστηρεύεται σχεδόν όλα της τα μυστικά, τους φόβους της και την πικρία της για την οικογένειά της και κυρίως για τον πατέρα της. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος αισθάνεσαι πως πρέπει να την προστατέψει σαν αδερφός και μάλιστα ακόμα και στην προσωπική της ζωή.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία προσπαθεί να σώσει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Έτσι λοιπόν βρίσκει τον Λεωνίδα και τον ρωτά στα ίσα: «Θέλω να μου πεις για την Ειρήνη. Τί αισθάνεσαι ρε φίλε για αυτή; Περνάς την ώρα σου ή βλέπεις σοβαρά την σχέση σας;», του λέει κι εκείνος ξαφνιάζεται: «Γιατί ρωτάς; Δεν καταλαβαίνω…Τέλος πάντων δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως μια χαρά περνάμε. Το κορίτσι σου είπα παρά την ηλικία της είναι φωτιά», του απαντά και ο Φίλιππος γίνεται πυρ και μανία. «Εντάξει το κόβεις τώρα; Σε ρωτάω γιατί η Ειρήνη είναι ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη. Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις», του τονίζει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Στο μεταξύ, η Ειρήνη που έχει βρει συμπαράσταση στο πρόσωπο του Φίλιππου του λέει τα παράπονα της: «Δεν αντέχω πια εκεί μέσα. Η μάνα μου είναι σα να μην υπάρχει για μένα και ο πατέρας μου δε με αφήνει να πάρω ανάσα. Συνέχεια φωνές και απαγορεύσεις. Φοβάμαι να βγω μη με δει, μην το μάθει», του ομολογεί. Ο Φίλιππος αρχίζει να ανησυχεί για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι της και ξεσπά: «Τί άνθρωπος ρε είναι αυτός; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί του; Δεν αντέχω άλλο να την βλέπω έτσι, μου ‘ρχεται να τον σκοτώσω» φωνάζει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Ο Στάθης που τον βλέπει εξοργισμένος απορεί: «Φίλιππε ώπα τι νεύρα είναι αυτά; Ωραία η Ειρήνη καταπιέζεται καταλαβαίνω να μην το βρίσκεις σωστό αλλά τι σε νοιάζει εσένα και αντιδράς έτσι; Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό. Τί ζόρι τραβάς με το Δημοσθένη;», τον ρωτά κι εκείνος πάνω στον θυμό του του αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον κάνει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την νεαρή. «Πώς να μην με νοιάζει ρε Στάθη; Η Ειρήνη είναι αδερφή μου, αίμα μου», του λέει, αφήνοντας τον άφωνο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close