Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Ισίδωρος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Μαρίνα και Ισίδωρος σκοτώνονται.

Το βλέπαμε να έρχεται…

Στη Γη της Ελιάς όλα πλέον κρέμονται από μία κλωστή. Η τύχη του Μάνου αγνοείται και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Μάνος έπεσε θύμα απαγωγής και κανείς δεν ξέρει αν είναι ζωντανός ή νεκρός.

Οι απαγωγείς επικοινωνούν με τον Ισίδωρο και του ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση του γιου του χωρίς πάντως να ξέρει πώς είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος.

Όλοι βέβαια ελπίζουν ότι είναι καλά στην υγεία του, οπότε ο κλήρος πέφτει στον Ισίδωρο ο οποίος και κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους δράστες προκειμένου να τελειώσει με αίσιο τρόπο αυτή η απαγωγή. Όσο τα νέα δεν είναι ευχάριστα υπάρχει πολύ μεγάλη σύγχυση και δεν θα αργήσει η στιγμή που τα πνεύματα θα οξυνθούν επικίνδυνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία προσπαθεί να σώσει τον Στάθη

Εκείνη που βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από όλους είναι η Μαρίνα. Δεν μπορεί καν να διανοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι ο αγαπημένος της, ο άνδρας της ζωής της. Θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η περιπέτεια και ο Μάνος θα επιστρέψει κοντά της υγιής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Ένα τηλεφώνημα όμως από την πλευρά των δραστών θα φέρει τη μεγάλη έκρηξη της Μαρίνας. Οι απαγωγείς αναφέρουν το ποσό που θέλουν ως λύτρα για να αφήσουν ελεύθερο τον Μάνο. Το ποσό είναι τεράστιο χωρίς καμία αμφιβολία.

Στο επόμενο τηλεφώνημα το σοκ είναι μεγαλύτερο. Η Μαρίνα πιστεύει ότι ο Ισίδωρος θα δώσει τα χρήματα που ζητούν, αλλά προς μεγάλη έκπληξη αντιλαμβάνεται ότι ο πεθερός της ξεκινάει τα παζάρια, προκειμένου να μειώσει το ποσό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ’ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Της είναι αδύνατο να πιστέψει ότι σε τέτοια κατάσταση ο Ισίδωρος θα διακινδυνεύσει τη ζωή του ίδιου του παιδιού του. Απαιτεί από τον Ισίδωρο να δώσει το ποσό που ζητούν. Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπά ανάμεσα τους, με τον Μάνο να περνά δύσκολες στιγμές στη σειρά του Mega.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close