Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Στάθης και Ιουλία χωρίζουν για άλλη μία φορά. 

Πάνω που χαρήκαμε…

Η κίνηση της Ιουλίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς να αγοράσει κρυφά τα κτήματα του Δημοσθένη, φέρνει τα πάνω-κάτω στη σχέση της με τον Στάθη, ενώ η αποκάλυψη της αλήθειας σηματοδοτεί την αρχή του τέλους τους και μάλιστα λίγο πριν τον γάμο τους!

Ο Στάθης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά την απόφαση του Δημοσθένη να πουλήσει τα χωράφια με τις ελιές. Αισθάνεται ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου στις οικονομικές απαιτήσεις της συμβίωσής του με την Ιουλία και παράλληλα έχει αρχίσει να ζορίζεται για το αν θα καταφέρει να κάνει τον γάμο που της είχε υποσχεθεί τον Ιούνιο.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία κανονίζει πίσω από την πλάτη του να πάρει τα κτήματα μόνο και μόνο για τον Στάθη, για να μπορεί να έχει μια δουλειά και να μην αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξετυλίγει το κουβάρι στην υπόθεσης παιδεραστίας

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κυνηγάει τον Ανδρέα με καραμπίνα

Κάνει λοιπόν τη συμφωνία με τον Δημοσθένη και φυσικά του ζητάει να μην πει ποτέ τίποτα στον Στάθη. Ο Δημοσθένης συμφωνεί και υπό άκρα μυστικότητα πουλάει τους ελαιώνες στην Ιουλία.

Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη. Του λέει ότι αποφάσισε να μην πουλήσει και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί και ο Στάθης παίρνει μεγάλη χαρά!

Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, κάποια στιγμή ο Στάθης μαθαίνει την αλήθεια ότι τα κτήματα ανήκουν στην Ιουλία, από μια καθαρή σύμπτωση και γίνεται έξαλλος. Όπως έχουμε δει, ο Στάθης είναι έναs περήφανος άντρας που δεν δέχεται καμία βοήθεια ή παραχώρηση και ειδικά από τη γυναίκα που αγαπάει και της το έχει δείξει πολλές φορές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα έξω από το αστυνομικό τμήμα σκορπά τον τρόμο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα περιμένει το παιδί του Μάνου

Μέχρι και για το σουπερμάρκετ που δεν ήθελε η Ιουλία χρήματα από τον Στάθη λέγοντάς του «είναι αστείο», τον έκανε έξαλλο και της είχε μάλιστα τονίσει: «Αστείο είναι για σένα. Για μένα είναι πόρο πολύ σοβαρό και είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα».

Ωστόσο η Ιουλία μάλλον δεν μέτρησε καλά την αντίδραση του Στάθη όταν έκανε την κρυφή συμφωνία και αντί να του κάνει καλό, έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς ο Στάθης της ζητάει τον λόγο:

«Πήγες και πήρες τα κτήματα πίσω από την πλάτη μου; Γιατί; Σου ζήτησα εγώ κάτι τέτοιο;», Θα της πει και μάλιστα της χτυπάει και το γεγοvός ότι ο Ισίδωρος θα είχε χίλια δίκια αν τον αποκαλούσε προικοθήρα κι αυτός, επειδή εκείνη του έδωσε το δικαίωμα:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: 3 Μανιάτες και 1 Αθηναίος γράφουν τον επίλογο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέες διαμάχες έρχονται

«Με ξέρεις τόσο χρόνια, Ιουλία. Πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι Θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο; Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», της ξεκαθαρίζει, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της και τη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close