Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά θα πάρει το αίμα της πίσω μέσα στις φυλακές.

Έτσι Αθηνά μας δείξε ποιος πρέπει να έχει το πάνω χέρι…

Η μικρή Αγγελική στη σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA, αρχίζει να προκαλεί εντάσεις στην οικογένεια Βρεττάκου μόνο με την παρουσία της! Η Αντιγόνη ομολογεί στην Ισμήνη ότι ζηλεύει το δέσιμο της Μαρίνας με το κοριτσάκι ενώ την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη δίνει στεγνά την Ευτυχία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα τον Στάθη με την Ράινα

Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο, αλλά και την ίδια την Αθηνά που είναι με την πλάτη στο τοίχο, καθώς οι συγκρατούμενες της τής κάνουν τη ζωή μαρτύριο ενώ σύντομα μία από αυτές τη μαχαιρώνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Ωστόσο η ίδια αναρρώνει, επιστρέφει στη φυλακή αλλά το κλίμα είναι εχθρικό. Στο μεταξύ, οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της μεγαλώνουν, ενώ ο ίδιος δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του… Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης διστάζει να χωρίσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ένα βήμα πριν από την καταδίκη

Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο δείχνουν να αναπτύσσουν μια φιλία που θα αντέξει στον χρόνο. Ο τραυματισμός της Αθηνάς έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και στη Μαργαρίτα, που αποφάσισαν μην το πουν στη Μαρία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Ιάκωβου φορά το δαχτυλίδι

Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη ενώ σύντομα θα τον βρει να… κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της! Αν και την παραμελεί αρκετά, δεν κρύβει την ενόχλησή του και ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Εκείνη φυσικά δεν παραδέχεται πως την έχει γοητεύσει. Αντιθέτως, τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Ωστόσο ο Χρήστος αρχίζει να την υποψιάζεται. Η Μυρτάλη στο μεταξύ είναι διχασμένη αφού έχει συναισθήματα και για τους δύο άντρες.

Η Αθηνά αρχίζει να κερδίζει έδαφος μέσα στη φυλάκη καθώς ο Δημοσθένης αναλαμβάνει να βρει άνθρωπο να την προστατέψει. Και σύντομα κάποιες που την πείραξαν θα τα βρουν σκούρα με τον άνθρωπο του Δημοσθένη. Εγίνε ξαφνικά καλός ο Δημοσθένης; Οχι παιδιά. Ο Δημοσθένης πάει βάση σχεδιου. Που θα σας το πούμε σύντομα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close