Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου .

Τι έγινε λέει;; Μήπως έχουμε ξεφύγει;; Λέω εγώ τώρα…

Η ευγένεια και το ταλέντο είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που διακρίνει κανείς την Ιφιγένεια Τζόλα. Η ίδια που για δεύτερη χρονιά πρωταγωνίστησε στην δραματική σειρά του mega Η Γη της Ελιάς εξομολογείται στο περιοδικό my TV.

Όσα έχει κερδίσει από την συνεργασία της με τους συντελεστές. Ακόμα αποκαλύπτει πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας της ηρωίδας της της βασιλικής και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς.

Η Ιφιγένεια Τζόλα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό my TV με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο, έδωσε σπόιλερ και για τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Είδαμε την Βασιλική από ήρεμη κοπέλα να μεταμορφώνεται σε μία πιο δυναμική πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας της στο δεύτερο κύκλο της σειράς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης διστάζει να χωρίσει

Πράγματι, η Βασιλική χρειάζεται και να μεταμορφωθεί σε μια πιο δυναμική κοπέλα προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της. Όταν είσαι μάνα, προτεραιότητα σου γίνεται από αυτό το σημείο και έπειτα το παιδί σου και η ευτυχία του. Επομένως, και στην δεύτερη σεζόν θα δούμε πως η Βασιλική διατηρεί αυτόν τον δυναμισμό.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος πλέον έχουν παντρευτεί και απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία για πόσο θα διαρκέσει αυτή;

Η Βασιλική με τον Φίλιππο είναι ένα ζευγάρι που κατάφερε να ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες προκειμένου να μπορέσουν στο τέλος να είναι μαζί και να παντρευτούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ένα βήμα πριν από την καταδίκη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Ιάκωβου φορά το δαχτυλίδι

Δυστυχώς όμως αυτή οικογενειακή ευτυχία δεν θα διαρκέσει για πολύ. Όπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, θα υπάρξει μια απαγωγή που θα διαταράξει την ηρεμία και θα τους θέσει σε κίνδυνο…

Η Αρετή θα αποδεχθεί επιτέλους το γάμο του ζευγαριού ή θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον διαλύσει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17

Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Η Αρετή είναι μία γυναίκα που από την αρχή έχει δείξει τη στάση της απέναντι σ’ αυτή την σχέση. Είναι μια γυναίκα που βλέπει τα πράγματα μονοδιάστατα και που έχει απίστευτο πείσμα να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες γύρω της. Έτσι, επόμενο είναι να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της. προκειμένου να διαλύσει αυτή τη σχέση.

Η Βασιλική πως βλέπει το ενδεχόμενο ο Στάθης να είναι ξανά μαζί με την Ιουλία;

Η Βασιλική υποψιάζεται πως ο πατέρας της μπορεί να μην έχει ξεπεράσει απόλυτα την Ιουλία Βρεττάκου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Εύα και πάει στην Ιουλία

Παρ’ όλα αυτά, όμως, αποφεύγει να κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις με τον πατέρα της. Αυτό που θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο.

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα μια φίλη της Στέλλας να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξη της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνας πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μια τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι κάτι που θα συγκλονίσει να δεδομένα της οικογένειας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την Bασιλική

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα εξαπατά Ασπασία και Αρετή

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι ισορροπία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close