Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη δίνει στεγνά την Ευτυχία.

Δείτε ένα καρφί που πάει και τα λέει όλα…

Όταν η δίκη της Αθηνάς στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ξεκινά ξανά, έχει έρθει η σειρά της να απολογηθεί… Ενώπιον δικαστών και ενόρκων, λέει τη δική της αλήθεια προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Ωστόσο τα στοιχεία που είναι ενατίον της είναι συντριπτικά! Η αγωνία όπως είναι φυσικό, κορυφώνεται!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα τον Στάθη με την Ράινα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της πολιτικής αγωγής είναι κόλαφος για την Αθηνά, η οποία δείχνει να έχει χάσει κάθε ελπίδα ότι θα αθωωθεί. Η ίδια νιώθει σίγουρη ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης διστάζει να χωρίσει

Στο μεταξύ ο Χρήστος καταλαβαίνει μια μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντί του. Ενώ τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει κοντά και πέρναγαν ώρες μαζί τώρα εκείνος είναι ψυχρός και απόμακρος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ένα βήμα πριν από την καταδίκη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17

Κάποια στιγμή που περνά απροειδοποίητα από το σπίτι της Μυρτάλης, τους βλέπει να κολυμπούν μαζί στην πισίνα της και τότε πια οι υποψίες του επιβεβαιώνονται: κάτι τρέχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Ωστόσο, πριν βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ρωτά την ίδια τη Μυρτάλη και εκείνη τον διαβεβαιώνει πως με τον Αλέξη δεν συμβαίνει το παραμικρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Ιάκωβου φορά το δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Λίγο αργότερα εκείνη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και της μπαίνουν ψύλλοι στα αφτιά. Θεωρεί πως ίσως συμβαίνει κάτι μεταξύ τους και σπεύδει να το μοιραστεί με τη Μαρίνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Εύα και πάει στην Ιουλία

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Γιώργης συζητά με την Ιουλία το μέλλον του γάμου τους και αποφασίζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου. Μπροστά στις υπογραφές, όμως, διστάζει και ζητά από τη γυναίκα του να ξαναμιλήσουν πριν χωρίσουν οριστικά. Προβληματισμένη από τα όσα ακούει, εκείνη τον ρωτά ευθέως αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα και περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close