Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου.

Η Χάιδω στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναλαμβάνει τον ρόλο της νταντάς για την εγγονή του Λυκούργου. Άραγε το μωρό θα κάνει την Χάιδω να χαμογελάσει ξανά και να μαλακώσει την ψυχή της;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Αλέξης- Πως πεθαίνει;

Η εγγονή του Λυκούργου θα είναι ο συνδετικός κρίκος για εκείνον και την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Το γλυκύτατο αυτό πλάσμα θα φέρει ξανά το αγαπημένο μας δίδυμο, με τη σχέση τους να γίνεται όλο και πιο έντονη.

Ο Λυκούργος έχει συγχωρήσει την Χάιδω, με την ίδια να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό της. Δεν του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, σχετικά με τα επόμενα σχέδιά της για το καρτέλ. Θέλει να τον κρατήσει μακριά από αυτό και ταυτόχρονα κοντά σε εκείνη.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Άγριος καυγάς Ισιδώρου και Μαρίνας

Η Ισμήνη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο. Ο Λυκούργος βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση που η κόρη του θα παντρευτεί τον συμβολαιογράφο με το βρώμικο ιστορικό του.

Η Χάιδω γλυκαίνει με το μωρό

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Γυρίζει στη Μάνη η μητέρα της Ισμήνης και όλα αλλάζουν

Οι ώρες που περνάει η Ισμήνη μακριά από το σπίτι, είναι πολλές. Ταυτόχρονα, εκτός από τον γάμο, δουλεύει για την επιχείρηση καλλυντικών με την Μυρτάλη. Έτσι, ο Λυκούργος μένει πολλές ώρες με την μικρή στο σπίτι. Για την Μέλπω, ούτε λόγος μετά το τελευταίο γεγονός…

Η Χάιδω σύμφωνα με το youfly.com έρχεται όλο και πιο κοντά με την εγγονή του Λυκούργου, στην γη της ελιάς. Το μικρό αυτό πλασματάκι την ηρεμεί πολύ, της προσφέρει την γαλήνη που αναζητά, της δίνει πίσω το χαμόγελο που χάνει καθημερινά.

Δείτε επίσης :Η Γη της ελιάς: O Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Αναλαμβάνει χρέη νταντάς, με τον Λυκούργο να της χρωστάει τεράστια ευγνωμοσύνη. Εκείνη, όμως, δε νοιάζεται. Είναι πολύ χαρούμενη που η καθημερινότητά της έχει γεμίσει τόσο γλυκά, που έχει στην αγκαλιά της τόσο το μικρό αυτό κοριτσάκι, όσο και τον Λυκούργο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close