Η Γη της ελιάς: Άγριος καυγάς Ισιδώρου και Μαρίνας

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ο Άγριος καυγάς Ισιδώρου και Μαρίνας στη μέση του δρόμου, θα φρικάρει τη Μαρίνα.

Πόσο πια να κρύβουν ο Μάνος με τη Μαρίνα;
Ειδικά τώρα που ο Ισίδωρος ξέρει τη σχέση τους. Η στιγμή όμως που θα τον δουν μπροστά τους δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε ανώδυνη…

Μπορεί ο Ισίδωρος να ξέρει τον δεσμό του γιου του με την Μαρίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να την ανεχτεί κιόλας. Μάλιστα, για κάποιο λόγο η κοπέλα αποτελεί κόκκινο πανί για αυτόν, παρότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τη σχέση της με τον Μάνο. Έτσι έρχεται η ώρα που ο Ισίδωρος πέφτει τυχαία πάνω στη Μαρίνα με τον Μάνο.

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Γυρίζει στη Μάνη η μητέρα της Ισμήνης και όλα αλλάζουν

Η Γη της ελιάς: Άγριος καυγάς Ισιδώρου και Μαρίνας

Το αίμα του ανεβαίνει στο κεφάλι και αμέσως επιτίθεται λεκτικά στη Μαρίνα: Δεν ντρέπεσαι λίγο να κυκλοφορείς κιόλας αγκαζέ με τον γιο μου σαν να μην τρέχει τίποτα; Κοριτσάκι μου, Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Δεν πρόκειται να μπεις ποτέ στο σπίτι των Βρεττάκων. Για αυτό μαζέψου και φέρσου όπως αρμόζει στην τάξη σου, της λέει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Η Γη της ελιάς: Άγριος καυγάς Ισιδώρου και Μαρίνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η Μαρίνα μπορεί να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα, αλλά παίρνει ανάσα και δεν τον αφήνει χωρίς απάντηση: Δεν με ενδιαφέρει ούτε η γνώμη σου ούτε τα λεφτά σου. Αγαπάω τον Μάνο και με αγαπάει κι αυτός και θα κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει, του ξεκαθαρίζει.

Ο Μάνος γίνεται έξαλλος και τα βάζει με τον πατέρα του: Εμείς θα τα πούμε αλλού, όχι μέσα στη μέση του δρόμου. κατάλαβες; Του τονίζει και παίρνει τη Μαρίνα και φεύγουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Στο μεταξύ η Αντιγόνη μιλάει ανοιχτά στο χωριό για τη συγγένεια ανάμεσα σε εκείνη και τον Ισίδωρο, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τον Μάνο που τα έχει μαζεμένα και σε αυτή αλλά και στον πατέρα του, που έχει αφήσει την κατάσταση να του ξεφύγει και το μόνο που τον νοιάζει είναι η Μαρίνα και η σχέση του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται

Η Γη της ελιάς: Άγριος καυγάς Ισιδώρου και Μαρίνας

Ο Μάνος ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, ενώ η Αντιγόνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της να κάνει την καλή κόρη στον Ισίδωρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close