Η Γη της Ελιάς: Πωλητήριο στο σπίτι των Στεφανέων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς πως η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Ωχ θεέ μου…

Η Χάιδω στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» έχει περάσει πολλές άσχημες στιγμές στο σπίτι των Στεφανέων που την έχουν στιγματίσει και όλα αυτά που κουβαλά στη ψυχή της μόνο θλίψη της φέρνουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Μαργαρίτα σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης αναστατώνουν την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βλέπει τον Μιχάλη με άλλο μάτι

Έτσι όταν ο Φίλιππος τη ρωτά αν θέλει να πουλήσουν το σπίτι, εκείνος εκπλήσσεται με τη θετική της απάντηση. Το σπίτι αυτό, μετά το θάνατο της κόρης της η Χάιδω Στεφανέα το έχει συνδέσει με τις πιο τραγικές της στιγμές. Το σπίτι έχει γεμίσει με φαρμάκι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σχεδιάζει την δολοφονία του Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Φίλιππος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό

Τίποτα πλέον δεν της θυμίζει τις καλές στιγμές, σύμφωνα με το youfly, τα γέλια και τις χαρές που ήταν γεμάτο παλαιότερα το σπίτι. Τώρα η Χάιδω δεν θέλει τίποτα από αυτό και μάλιστα λέει στον Φίλιππο να το πουλήσουν μαζί με τα έπιπλα και όλα τα πράγματα τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close