Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά βλέπει τον Μιχάλη με άλλο μάτι.

Αθηνά σε βλέπω να φοράς και στεφάνι…ωχ το είπα 😲😲

Ο Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μια ληστεία την ώρα που η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική. Στο μεταξύ η Αρετή συνεχίζει την εκστρατεία καλοσύνης και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο πρόσωπο.

Η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος και το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Κι ενώ η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο μία περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνοεί την συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σχεδιάζει την δολοφονία του Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για την Μάλτα ενώ η Μυρτάλη ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της ωστόσο δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη την προσβάλει πολύ άσχημα.

Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει θυμό των Βρεττάκων και της Αθήνας. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και για πρώτη φορά της μιλά πολύ σκληρά. Στην συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθήνα αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος στα δικαστήρια

Ο Στάθης δεν μπορεί να βγάλει να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν χωρίς εκείνον να αντιδράσει. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφαλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη-Άρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη

Ο Εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο και η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή του όπλου απαιτεί από τον Ρουφαλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από την άλλη απο τον έλεγχο του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. Η ζωή του Στάθη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς τον απειλούν με όπλο

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιο του και δανείζει στην Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθήνα επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να την συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική για αυτή τη συνάντηση και την προτιμάει να την πραγματοποιήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πρέπει να αποφασίσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό δίνοντας χαρά στην οικογένειά. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει ακόμη μία απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό.

Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του την μικρή Αγγελική. Τελικά τι θα γίνει με όλη αυτήν την ιστορία της μικρής Αγγελικής;

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 27/11/2022 ως 1/12/2022.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 53 στις 27/11/2022

Επεισόδιο 53

Κυριακή 

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη) η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε συγγενείς και φίλους. Κι ενώ ο εισαγγελέας μένει πλέον στην Αρεόπολη η αιφνίδια επίσκεψη του Σωκράτη ταράζει τον Ισίδωρο, το Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς η Αγγελική δείχνει να τον έχει συμπαθήσει πολύ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Η-Γη-της-Ελιάς-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Η Μυρτάλη από την άλλη θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη ζητώντας της να βρίσκεται στο σπίτι όταν θα ντυθεί νύφη. Ο εισαγγελέας συναντά την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και αργότερα Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά ότι αγαπάει ακόμα τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 54 στις 28/11/2022

Επεισόδιο 54

Δευτέρα 

Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Μαρίνα παίρνουν μεγάλη ταραχή. Μαθαίνουν ότι ο Σωκράτης κοινοποίησε στο ίδρυμα την αγωγή αναγνώρισης της πατρότητας της Αγγελικής. Η ημέρα του γάμου του Κωσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στο γαμπρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Παρόντες στον γάμο αλλά και την βάφτιση που θα ακολουθήσει θα είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο όποιος αρνείται να παρευρεθεί λόγο Κωσταντίνου ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής. Από την άλλη ο Στάθης θυμάται που έχει ξαναδεί τον άντρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Δεν σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει τον άνθρωπο προκειμένου να βεβαιωθεί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 55 στις 29/11/2022

Επεισόδιο 55

Τρίτη  

Ο Φίλιππος λέει στην Βασιλική πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι τους. Όταν το ανακοινώσουν στην Χάιδω η αντίδραση της θα της εκπλήξει. Η Αθήνα συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο για να φτιάξει τη ζωή της με το Στάθη, ενώ η Ειρήνη και η Ασπασία κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για την σχέση τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί παρά την απαίτηση του Κουράκου να μην ανακατεύεται στις δουλειές τις αστυνομίας. Ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και να πάρει τα μέτρα του. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση αλλά δεν τολμάει να το πει στην Βασιλική για να μην τις φέρει σε ρήξη με την ξαδέρφη της.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 56 στις 30/11/2022

Επεισόδιο 56

Τετάρτη 

Ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη βάζει φυλακές να φροντίζουν το σπίτι, την ώρα που ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι του μέλιτος του Κωσταντίνου και η Ισμήνη απογοητεύεται. Η Αθηνά εξακολουθεί να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφασίζει να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτει τα πάντα η Βαγγελιώ

Παράλληλα το ρήγμα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιουλία όλο βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κράτα αποστάσεις από εκείνον. Ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του να πλησιάσει την Μυρτάλη και όλα δείχνουν πως εκείνη θα πέσει στην παγίδα του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 57 στις 1/12/2022

Επεισόδιο 57

Πέμπτη 

Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στην Χάιδω και εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης μετά από την σύσταση του Κουράκου τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση και θα αφήσει την αστυνομία να το χειριστεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Ο Ισίδωρος προσλαμβάνει οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μιχάλης συνηδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσης του με την Αθήνα δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close