Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρτάλη σχεδιάζει την δολοφονία του Αλέξη.

Τι κάνει ρε η τρελή;; 😨😨

Η Μυρτάλη δε δείχνει κανένα έλεος. Ο Αλέξης βρίσκεται φυλακισμένος στα χέρια της, χωρίς τα φάρμακά του, στην γη της ελιάς. Ο πρώτος συναγερμός στη Μάνη έχει χτυπήσει, με την Μαργαρίτα να τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της θα πάθει μεγάλο κακό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Που βρίσκεται ο Αλέξης και τι του συμβαίνει; Για όλα ευθύνεται η Μυρτάλη… Έχοντας παραδεχτεί τον εθισμό της στο να ασκεί βία στους άλλους, κλειδώνει τον Αλέξη σε ένα σπίτι στο βουνό και ξεκινά να τον βασανίζει.

Του λέει πως θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, και να τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος στα δικαστήρια

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου

Ο Αλέξης βασανίζεται φρικτά. Δεν είναι σε θέση να κρατήσει την ψυχραιμία του. Όσο η Μυρτάλη τον έχει κλειδωμένο, εμφανίζεται κανονικά στην Αρεόπολη, για να μη κινήσει υποψίες. Βέβαια, η Μαργαρίτα βλέπει στο βλέμμα της την ενοχή και φοβάται πως η γυναίκα αυτή έκανε κακό στον γιο της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πρέπει να αποφασίσει

Το μόνο που ζητά ο Αλέξης στην γη της ελιάς, είναι τα φάρμακά του. Ο χαρακτήρας δείχνει να υποφέρει, να λυγίζει, να ξεσπά έντονα. Η ψυχική του υγεία κινδυνεύει. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί και ο ένας γίνεται επικίνδυνος για τον άλλον!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Η Μυρτάλη συνεχίζει να γελά σατανικά και κάνει μεγάλες σκέψης ακόμα και φόνο, αγνοώντας τις συνέπειες. Κινδυνεύει από τα χέρια του αδίστακτου Αλέξη; Ή μήπως οι ρόλοι αντιστράφηκαν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close