Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος αποκτά νέο εχθρό.

Πως την πάτησες έτσι ρε Κουράκο…

Η Μαργαρίτα φέρνει όλο και πιο κοντά την Ευτυχία με τον Στράτο, με αποτέλεσμα ο Κουράκος να εκνευρίζεται, στην γη της ελιάς. Στόχος της Μαργαρίτας είναι να αποκαταστήσει το κορίτσι που έχει περάσει τόσα στη ζωή του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουρακος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος στα δικαστήρια

Η Ευτυχία, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τον αστυνόμο, αποφασίζει να κάνει ένα βήμα με τον άνθρωπο που της δείχνει αυτό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Κουράκος, όσο κι αν δείχνει πως δεν ενοχλείται, τόσο εκνευρίζεται με τα ραντεβουδάκια τους!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη

Όσο οι μέρες περνούν, το ειδύλλιο φουντώνει. Βέβαια, η Ευτυχία δεν περνά και τόσο καλά. Η Μαργαρίτα πιστεύει πως κατάφερε να ενώσει το ζευγάρι αυτό, δίχως, όμως, να γνωρίζει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πρέπει να αποφασίσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς αθώους στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Ο Κουράκος τρελαίνεται με τον Στράτο, στην γη της ελιάς. Η ζήλια του γίνεται ορατή, μέσα από τα έντονα ξεσπάσματά του. Η Ευτυχία τρέμει στην ιδέα πως εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, όλοι θα καταλάβουν πως κάτι τρέχει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στράτο και ποια στάση θα κρατήσει ο Κουράκος; Θα καταλάβει η Μαργαρίτα πως το προξενιό αυτό έπεσε ολοκληρωτικά στο κενό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close